Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik egy gyereket vallaltak...

Akik egy gyereket vallaltak kesöbb meg bantatok?

Figyelt kérdés
Van egy masfel eves lanyunk. Nagyon szeretem, a terhesseg rendben volt ettöl a resztöl nem felek, viszont a lanyom egy nagyon nehez termeszet, nappal keveset alszik, borzaszto akaratos, hisztis. Persze nagyon szeretem imadom de en nem szeretnem ezt meg egy alkalommal vegig jatszani :( en aki harom gyereket akart most azt mondom böven eleg egy. Ruha, kaja minden nagyon draga. Szeretem szepen öltöztetni, mindent meg adni normalis keretek között, en ugy erzem se erzelmileg se anyagilag nem ferne bele. Meg is mi denki azt mondja nagyon meg fogom banni ha nem vallalon meg egyet
2022. júl. 9. 14:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
Ne mások miatt vállalj másodikat. Ha igen, azt magad miatt. Mi is jelenleg úgy érezzük hogy nem férne bele egy második.
2022. júl. 9. 14:24
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Hasonló okokból tettünk mi is így.
2022. júl. 9. 14:24
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

Igen, én megbántam.

Ezért 38 évesen, lett még egy babám, imádom, örülök hogy bevállaltuk

2022. júl. 9. 14:25
 4/29 Drakula ***** válasza:
96%
Az anyám nem bánta meg, hogy több gyereke van, de te ne ez alapján döntsél.
2022. júl. 9. 14:26
 5/29 anonim ***** válasza:
94%
Minden eset egyedi: De döntő hogy milyen természetű a gyerek , és mit bírok anyagilag. Szerintem akik most vállalnak, ebben a drágaságban, azok örülnek ha egy gyereknek meg tudnak adni mindent. Azok meg akik belepofáznak, hogy hány gyereket kéne vállalnod, ami több évtizedes elköteleződöttség, felelősség- azok befoghatják a pofájukat, és befejezhetik hogy a méhedben turkáljanak.
2022. júl. 9. 14:32
 6/29 anonim ***** válasza:
92%
De!
2022. júl. 9. 14:36
 7/29 anonim ***** válasza:
96%

Csak saját döntésből vállalj vagy ne vállalj gyereket.

Csak te tudod hogy akarod e.

2022. júl. 9. 14:42
 8/29 anonim ***** válasza:
87%
Inkább bánjad azt, hogy nem vállaltál, mint azt, hogy vállaltál. Utóbbit nem lehet visszacsinálni és több ember sérül.
2022. júl. 9. 14:44
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Az anyagi vonzata miatt nem bántam meg, így tudtam neki segíteni a tanulásnál, az életkezdésnél és később a lakásvásárlásnál.

Én is egyke voltam, mégsem tudtak segíteni szinte semmiben, ez a példa lebegett a szemem előtt.

Ha lett volna egy támogató szülői-családi háttér és bizonyos mennyiségű vagyon akkor szívesen szültem, neveltem volna több gyereket.

2022. júl. 9. 14:46
 10/29 anonim ***** válasza:
76%
A mai világban egyet is nagyon meggondol az ember, ebben a családbarát kormányzásban:-(
2022. júl. 9. 14:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!