Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akik egy gyereket vallaltak...

Akik egy gyereket vallaltak kesöbb meg bantatok?

Figyelt kérdés
Van egy masfel eves lanyunk. Nagyon szeretem, a terhesseg rendben volt ettöl a resztöl nem felek, viszont a lanyom egy nagyon nehez termeszet, nappal keveset alszik, borzaszto akaratos, hisztis. Persze nagyon szeretem imadom de en nem szeretnem ezt meg egy alkalommal vegig jatszani :( en aki harom gyereket akart most azt mondom böven eleg egy. Ruha, kaja minden nagyon draga. Szeretem szepen öltöztetni, mindent meg adni normalis keretek között, en ugy erzem se erzelmileg se anyagilag nem ferne bele. Meg is mi denki azt mondja nagyon meg fogom banni ha nem vallalon meg egyet
2022. júl. 9. 14:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%
Azért szakembernek mutasd meg, lehet ADHD, asperger vagy hasonló, amivel nem biztos hogy tudnak mit kezdeni, de kapsz tanácsot, módszereket. Sajnos ilyen esetben, amikor több figyelmet igényel a kicsi, ez olyan mintha eleve három gyereked lenne.
2022. júl. 9. 14:55
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Másfél évesnél teljesen normális hogy akaratoskodik, nem kell rögtön fogyatékosságra gondolni. Első dackorszak.
2022. júl. 9. 15:01
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
"mai világban" ... mit mondtál volna ha a világháborúk korában éltél volna..
2022. júl. 9. 15:06
 14/29 A kérdező kommentje:

Adhd vagy autizmus?

Azert aljon meg a menet.. ebben a korban a jatszo teren, ismeretsegi körben is nagyjabol ilyen habitusuak a gyerekek. Ha barmilyen fogyateka lenne is az en gyerekem lenne es szeretnem termeszetesen, de ilyenekbe meg bele se gondoltam eddig.

2022. júl. 9. 15:17
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

Én amikor tinédzser voltam, mindig azt mondtam, hogy legalább 4 gyerekem lesz, de az se baj ha 5.

Született egy fiam, akivel igazából sosem volt gond. Amikor 3 éves volt, szerettem volna egy kislányt is, de a (volt) férjem nagyon ellenezte. Nem akart több gyereket, szerinte a fiúnk bőven elég nekünk. Így nem lett testvér. Pár évvel később elváltunk ( nem azért mert nem volt több gyerek). Mindketten újra házasodtunk. Én már nem akartam több gyereket, a férjem sem akart. Lassan 20 éve élünk boldog házasságban gyerek nélkül. sosem bántam meg, hogy nem lett több gyerekem. Bevallom ha ma lennék 20 éves, én ebbe a romló világba 1 gyereket sem szülnék.

2022. júl. 9. 15:43
 16/29 anonim ***** válasza:
98%
Én most vagyok 21 hetes kismama, egyedülálló anyuka vagyok és nem tervezek több gyereket. Elég lesz őt etetni, ruházni. És mindent meg akarok tenni hogy el tudjam indítani az életben, én ilyen téren nem kaptam segítséget. A kislányomnak meg akarok adni mindent ami tőlem telik. 26/N
2022. júl. 9. 16:22
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1 gyerekem van de a felesegem akar meg egyet. En viszont nem szeretnek tobbet. Eloszor is anyagi okok miatt mert egyedul dolgozok es tartom el mindharmunkat abbol a munkambol ami nem fizet tul jol. Vannak akik ilyen fizetesbol egyedul is alig tudnak megelni.

Kulfoldon elunk ahol nincsenek csaladi tamogatasok mint gyes meg csaladi potlek. Ha lenne meg egy gyerek akkor a felesegem meg egy nehany evig nem tudna visszamenni dolgozni es nekem meg egy plusz fot kellene eltartanom.

A masik dolog hogy nem akarom elolrol kezdeni a gyereknevelest. Meg kicsi a gyerek de alig tudom kivarni hogy elkezdjen jarni es beszelni, kicsit onallobb legyen. Most meg aludni sem akar egyedul, egesz nap figyelni kell ra, stb. Nem egyszeru a gyerek neveles. Kesobb jon mas gond ahogy mas eletszakaszba lepnek.

2022. júl. 9. 16:25
 18/29 anonim ***** válasza:
79%

Ne ez alapján dönts, hogy az első gyerek "nagyon nehez termeszet, nappal keveset alszik, borzaszto akaratos, hisztis".

Ki mondja, hogy csak mert az egyik gyerek ilyen, attól még a másik is ilyen lesz? Nálunk is én az első gyerek tök csendes voltam, aztán a húgom már olyan lett, mint a te lányod is. Miért gondolod, hogy csak mert az első gyereked ilyen, attól az összes ilyen lenne?

2022. júl. 9. 16:40
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha így egy gyerekkel épphogy kijöttök a fizuból, akkor nyilván ne vállalj még egyet. Viszont ha úgy érzed, hogy energiával nem bírnád, akkor jól gondold meg. Ez a nem lehet visszacsinálni dolog, amit valaki írt, hülyeség, ha nem szülsz most, 10 év múlva már ki tudja, sikerül-e. Mi hárman vagyunk tesók, és imádom hogy így nőttem fel, az, hogy egész általános iskolás korunkban 1 számítógépet használtunk 3-an, nem okozott maradandó sérüléseket :D
2022. júl. 9. 17:03
 20/29 anonim ***** válasza:
30%

A népi bölcsesség azt mondja, hogy jut neki is, majd egy pohárral több vizet teszünk a levesbe. :)

A másodikat mi sem nagyon akartuk, most viszont egyszerűen sírni tudnék, ha belegondolok, hogy nem létezne a lányom.

2022. júl. 9. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!