Mit tegyek ha a kamaszlányommal egyre több gond van? Egy aggódó anyuka.
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lányom, akivel mostanában rengeteg probléma van. Elsősorban nagyon akaratos, ha valami nem úgy van, ahogy azt ő akarja, akkor kiborul. Itthon semmit nem segít, egésznap csak a telefonján lóg, és bent fekszik a szobájában, nem hajlandó semmit sem arrébb tenni, ebből sokszor volt már veszekedés is. Viszont ő mindig csak kér, adjak neki pénzt erre, adjak arra, adjak amarra, persze ha nem adok akkor sértődés van és én vagyok a rossz anya. Ez megy kb 1 éve, de most komolyabbra fordult egy pár hónapja. Nem lehet bírni vele. Összejött egy fiúval kb. 1 héttel ezelőtt, aki 18 éves, még alig ismerik egymás jóformán, de állandóan nála van, engedélyem nélkül átmegy hozzá, azt se tudom hol járnak, mit csinálnak egyáltalán. Ez is iszonyúan zavar. Hazudik arról, hogy barátnőivel megy este sétálni, persze nem, mert akkor is ezzel a fiúval van. Kimarad estig, az meg nem is érdekli hogy én piszkosul féltem. A barátját sem ismerem. Fogalmam sincs mit csináljak. Az apjára nem lehet számítani, mióta elváltunk nem is beszéltünk, a lányommal 2-3 hetente találkozik akkor előadja a jó apát, de ennyi.2022. júl. 7. 17:40
31/31 anonim válasza:
30/30-as, és sose használtam fel ezt a "felnőtt" dolgot, 18 évesen azt hiszik minden megváltozik, jogilag lehet de amíg a szülőnél élősködik az ember a szülőnek van joga, az ő házába van az ő szabályai szerint.. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!