Költőpénz gond?

Figyelt kérdés

Anyám adott kb 2000ft költőpénzt, plusz vett nekem egész jó enniket és inniket.

Minden pénzt elkoltottem. Nagyon mérges volt rám hogy elkoltottem minden pénzt és nem ettem azt amit ő vett.

Őt is megértem, de ha költőpénzt ad, akkor ne legyen baj hogy vettem magamnak a cirkuszban egy popcornt és vettem egy kfc gyerek menüt. (anyagi problémánk is van sajnos, tehát nem kéne hogy beleférjen)

2021. nov. 18. 20:34
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
94%
Mi a kérdés? Ha kaptál költőpénzt, az arra van hogy elköltsd igen. Ha anyád ezt nem érti, akkor inkább tedd félre magadnak máskorra.
2021. nov. 18. 20:39
 2/38 anonim ***** válasza:
97%
Mi a kérdés?
2021. nov. 18. 20:39
 3/38 A kérdező kommentje:
Jogosan mérges?
2021. nov. 18. 20:43
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Megallapodas kerdese. Mikor anyukad odaadta a penzt meg kellett volna mondania hogy elkoltheted e vagy hogy csak azert adja hogy legyen nalad. Ha nem mondott semmit akkor nem ertem miert problemazik
2021. nov. 18. 20:43
 5/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk megkért hogy a cirkuszban ne költsek, de ott vettem egy 600ftos popcornt
2021. nov. 18. 20:44
 6/38 anonim ***** válasza:
93%
Ha anyagi gondjaitok vannak és kaptál enni-innivalót akkor igen, jogosan mérges. Talán a popcorn még hagyján de ha volt kajád akkor miért mentél kfc-be? Sokaknak (sajnos) 2000 Ft egy napi adag kajapénz, amiből ebédet főznek a családnak...lehet anyukádnak is be kell így osztani és csak azért adta a pénzt, hogy ha bármi történik akkor haza tudj jutni.
2021. nov. 18. 20:48
 7/38 A kérdező kommentje:
Osztály program volt, az utazás ingyenes, de értem amit mondasz 6os
2021. nov. 18. 20:50
 8/38 anonim ***** válasza:
94%
A #6-nak igaza van. Máskor hallgass anyukádra, és ha vettek neked előre kaját, akkor ne költsd el felesleges baromságokra a pénzt amit kaptál, csak azért mert a többiek is vettek.
2021. nov. 18. 20:51
 9/38 anonim ***** válasza:
88%

Hát meg kell tanulni beosztani a lóvét, ez van, amikor az ember szegény.

Csóró gyerek ne ugráljon a KFC-ben meg a mekiben, ha van a táskájában szendvics.

Meg hát a cirkuszban sem a legolcsóbb a büfé, ha beugrasz egy közértbe, és veszel kétszázért chipset, mert valamit kell tartani, rágcsálni... akkor is kicsit beljebb vagy. Szóval lehet gondolkozni, ha kevés a pénz.

Tanulni kell az esetből.

Azt javaslom, hogy állj az anyád elé, és mondd el neki, hogy sajnálod, de félreértetted, de már megértetted, és mit csinálnál másképpen, ennek talán örülne.

2021. nov. 18. 21:26
 10/38 anonim ***** válasza:
59%
Hány eves vagy...? 8?.
2021. nov. 18. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!