Anyukák mit tennétek ha a fiatoknak aki most lesz nagykorú taposás fétise van és nem mond róla semmit?
megtaposnám jó alaposan, tűsarkúban:-D
Egyébként meg nem foglalkoznék vele, ezzel nem árt senkinek, sokkal jobb mint ha mondjuk gyerekekre izgulna.
Nem kell ezzel a szülőnek foglalkoznia.
Nekem víz alatti fétisem van, soha nem beszéltem róla otthon, a szexuális élet amúgy is teljesen tabu volt itthon mindig. engem kifejezetten féltettek is a szüleim,talán ezért is lettem ilyen "lázadó", és csak azért is víz alá megyek, megkérek lányokat, nyomjanak le a víz alá és hasonlók.
Van egy olyan érzésem hogy te nem anyuka vagy hanem az a srác aki csomó ilyen taposós kérdéseket tesz fel mostanában:)
Amugy szerintem nem érdemes annyira a szülők orrára kötni a fétiseinket. Nekem is tudja anyum hogy mi a fétisem, de nemigazán örül neki. Ugye én az ilyen felfújható nagy labán-lufin hancúrozó lányokat imádom. De anya már lecseszett hogy minek vásárolok ilyen felfújható dolgokat, (pedig saját keresetből veszem; ráadásul azért nem viszem túlzásba). Hiába dugom el, feldarizza... Nyáron már tesóm gyerekeinek akarta odaadogatni:D
szerintem is elég gáz a dolog, akármiről is legyen szó. engem is nagyon tudott idegesíteni, amikor még otthon laktam 22 évesen, amikor anyum utánam kutatott stb.
persze tudtommal semmit nem kellett találnia, de a puszta gondolat is elég gáz, hogy nem tartotta tiszteletben a magánéletem, a saját cuccaimat.
hisz én sem túrkáltam sosem az ő cuccai között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!