Anyukátokat mennyire változtatta meg egy új kapcsolat?
#3: Az anyjának van kapcsolata, nem ő depressziós, nem ő undokoskodik a lánya pasijával. Ja, olyan nincs is.
Mellesleg az anyja mire lenne féltékeny?
Itt a gyk-én elég bevett szokás, hogy mindenki azt hiszi minden dologra, hogy féltékenyek rá. A nagy francokat.
Az enyémet eléggé sajnos. Mindig is szolgalelkű volt és most az új hapsival is úgy viselkedik, mintha az apja lenne. A here egy lusta élősködő, aki csak abban reménykedik, hogy anyám ráirat valamit, semmit sem csinál meg a lakásban és féltékeny lesz, ha a páromat kérjük meg, hogy pl cseréljen ki egy kapcsolót vagy kösse be a mosogatógépet...
Borzalmasan viselkedik, meg sem látogat, semmit sem számít a szavam, nekem kell hozzá mennem és jópofiznom a hapsival is, ha látni akarom a saját anyám. Nem mennek sehova, pedig anyám szeretne. Hívtam már mindenhova, aug20, gyógyfürdő, étterem, kávézó, természetesen én álltam volna. Még azt is felajánlottam, hogy a hapsi jöjjön, de nem akar és akkor anyám sem jön sehova.
Mondtam neki, hogy vegyünk a két lakásból egy ikerházat vagy valami, lakjunk közelebb, ha azon múlik, hogy kivágja-e vagy sem. De nem igazán mond semmit, csak hagyja, hogy élősködjenek rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!