Mit tegyek ha a szüleim nem engedik, hogy 20 évesen a
(velem egy korú) barátomnál aludjak?
Figyelt kérdés
Elképzelhetetlenül rosszul érzem magam emiatt, mivel az előző kapcsolatom is emiatt ment tönkre. Nem értem mi lehet a baj mindig, hiszen egyetemre járok és jól tanulok.
Segítségemre lenne ha leírnátok a véleményeteket és esetleg ha hasonló cipőben jártatok hogyan oldódott meg ez a probléma.
Mondd azt, hogy az egyik barátnődnél alszol, akkor talán elengednek. Csak szólj a barátnődnek is, hogy nehogy az legyen, hogy anyukád felhívja őket, mert akkor kibújik a szög a zsákból.
2022. júl. 5. 16:49
42/51 anonim válasza:
40!
Aki nem engedi, annál azért ha eljatsza ezt az ember, költözés lehet gyorsan a vége. Magyarán az ilyen szülő akár ki is dobja.
41!
Ez nálam megintcsak azzal járna, hogy mehet, amerre lat. Ne hazudok.
Nem értem miért nem engedik a szülők, de a legegyszerubb az lenne, ha leulne velünk megbeszelni
2022. júl. 5. 16:53
43/51 anonim válasza:
41-es!
Aha... hazudjon. Ez aztán a remek tipp. Ha kibukik, akkor soha többet nem fognak bízni benne. Nem hazudni kell, hanem felnőni, és a szülők elé állni, hogy ez van!
Egyébként, sokat nem tudunk a sztoriról, lehet a szülők tök normálisan kezelnék a dolgot.
2022. júl. 6. 07:40
44/51 anonim válasza:
Én anyám üvöltött velem mikor 22 évesen 11 után mentem haza.. ez rövid póráz. Magához akar láncolni/nevelni. Ne hogy családod legyen, azt ő meg egyedül maradjon..
2022. júl. 6. 09:38
45/51 anonim válasza:
Mihamarabb költözz el!
2022. júl. 6. 10:52
46/51 anonim válasza:
Olvasom a válaszokat és teljesen le vagyok döbbenve hogy amikben arra bíztatják a kérdezőt hogy hazudjon meg költözzön el , fel van pontozva, ahol meg őszinteségre próbálják biztatni az le van pontozva. Elég szomorú hogy sokak szerint hazudni kell a szülőknek. Aztán csodálkoznak ha a szülők nem úgy állnak hozzájuk ahogy kéne.
2022. júl. 6. 11:50
47/51 anonim válasza:
Itt egy következmény lenne az, hogy a "gyerek" hazudik. Méghozzá annak a következménye, hogy az anyja indokolatlanul rövid pórázon akarja tartani. Gondolom te szülő vagy, és személyes sértésnek vetted ezeket a válaszokat. Nyugi, ha normális szülő vagy, a gyereked nem fog neked hazudni.
2022. júl. 6. 11:57
48/51 anonim válasza:
Tévedsz kedves 47-es, nincs gyermekem. Azt nem tudjuk mi az oka annak hogy a kérdező ezt írja, mert nyilván sose ült le a szüleivel normálisan ezt megbeszélni és csak az ő szemszögét ismerjük. Nem az a megoldás hogy hazudjon! Én elengedném a gyerekemet simán kivéve ha korábban sokszor hazudott és kezelhetetlen volt. De nem tudjuk a háttértörténetet ami fontos lenne. Lehet jelen esetben nem történt semmi ami indokolja a szigort. Ezt nem tudjuk. A kérdező is eltűnt.
2022. júl. 6. 12:02
49/51 anonim válasza:
Nos, az én gyerekem 16 évesen már ott alhatott a baratjanal. Jelenleg 19 és bizony 22re itthon kell lennie, Nem azért, mert xar, kontrollálni szerető szülő vagyok. Azért, mert egy szep napon elszivott egy füves cigit meg beszedett valamit.... Akkor hajnalban berontott a hálószobába hogy követték hazáig és egy társaság késekkel felszerelkezve kering a ház körül. A férjemmel lábon kihordtunk egy-egy infarktust..."Szerencsére" a férjemnek feltűnt, hogy furán viselkedik a gyerek, így miután körülnézett kint és senkit nem talalt, rá kérdezett a gyereknel, használt e valamit. Rendesen hallucinalt a gyerek, embereket latott a haz korul, tobbszor lejött a szobájából, hogy valaki vana kertben, a teton, a szomszed szobában...Miután végre elaludt, azon aggodtunk, hogy ugyan túléli e az éjszakát, vagy mondjuk reggel a saját hányásába fulladva találok rá holtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!