Mit tegyek ha a szüleim nem engedik, hogy 20 évesen a (velem egy korú) barátomnál aludjak?
Elképzelhetetlenül rosszul érzem magam emiatt, mivel az előző kapcsolatom is emiatt ment tönkre. Nem értem mi lehet a baj mindig, hiszen egyetemre járok és jól tanulok.
Segítségemre lenne ha leírnátok a véleményeteket és esetleg ha hasonló cipőben jártatok hogyan oldódott meg ez a probléma.
A szabadságnak ára van, kérdés mi a fontosabb az anyagi biztonság kényelem vagy a szabadság de a rengeteg gond ami a szabadsággal jár.
Szerintem nem érdemes nagyon ellentmondani a szülöknek mert a függetlenedés már nem lesz olyan szép amikor albiba kell megélned a kis fizetésedből
34
Szerintem a kérdező már teherbe esett vagy 20x és nincs több babakosár már:D
"Mi az, hogy nem engedik? Fogod magad és ott alszol, ha szeretnél."
"Elmúltál 18, azt csinálsz, amit akarsz."
"Felnőtt vagy, nem igaz? Akkor nem értem a kérdést."
Ezekre mondjuk simán lehet az a reakció q szülőktől, hogy ha ennyire felnőtt vagy, oldd meg a továbbiakat, nem kell otthon élni.
Egyszerűbb lenne beszélni velük, mi az oka, hogy nem engednek
"Te esetedben például azt csinálnám, és csináltam is ilyet nem egyszer, hogy fognám magam, és a barátomnál aludnék, úgy hogy nem szólok előre nekik. Kis idővel utána, hogy már haza kellett volna érkezned, írj egy üzenetet, melyben kijelented, hogy ma nem alszol otthon. Telefont ne vedd fel, mert az egész estéteket el fogják bszni. Másnap ráér megbeszélni velük. Aztán ezt a viselkedést rendszeressé kell tenni."
Hát én laza szülő vagyok, a gyerekem már 16 évesen is aludhatott a barátjánál, de ha egy ilyet alakítana, másnapra lecserélném a zárat és az ajtóban adnám át neki q cuccait.
Hát én laza szülő vagyok, a gyerekem már 16 évesen is aludhatott a barátjánál, de ha egy ilyet alakítana, másnapra lecserélném a zárat és az ajtóban adnám át neki q cuccait.
Nekem azért kellett ilyet alakítanom, mert a szüleim nem voltak lazák. Ki kellett harcolnom, ami a többi gyereknek simán kijárt a laza szülei miatt. Ha hagyom magam, a mai napig gyerek lennék. Nem minden szülő engedi felnőni a gyerekét. Sokan nem akarják elengedni a kontrollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!