Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha a szüleim nem...

Dilidoli kérdése:

Mit tegyek ha a szüleim nem engedik, hogy 20 évesen a (velem egy korú) barátomnál aludjak?

Figyelt kérdés

Elképzelhetetlenül rosszul érzem magam emiatt, mivel az előző kapcsolatom is emiatt ment tönkre. Nem értem mi lehet a baj mindig, hiszen egyetemre járok és jól tanulok.

Segítségemre lenne ha leírnátok a véleményeteket és esetleg ha hasonló cipőben jártatok hogyan oldódott meg ez a probléma.

2022. júl. 4. 23:00
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim válasza:
5%
nincs saját ágyad vagy miért akarsz másnál aludni?
2022. júl. 4. 23:05
 2/51 anonim válasza:
56%
Aggódnak érted, nem ismerik a fiút, ilyenek.
2022. júl. 4. 23:18
 3/51 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy nem engedik? Fogod magad és ott alszol, ha szeretnél. Vagy bezárnak a lakásba?
2022. júl. 5. 00:09
 4/51 anonim válasza:
79%
20 évesen én nem gondolom, hogy bármi közük van hozzá, hogy te hol szeretnél aludni. Az én barátnőm 16 évesen már nálam aludt hetente minimum kétszer és a szüleit egyáltalán nem zavarta, mert ismertek és bíztak bennem. Egyszer ülj le beszélgetni a szüleiddel és mondd el nekik, hogy neked ez fontos és mivel jogilag felnőtt vagy, vállalod a döntéseid következményeit és fogadják el, hogy így döntesz. Amúgy ez valószínűleg nem fog változni jelentősen addig, amíg el nem költözöl. Én a helyedben arra törekednék, hogy minél hamarabb el tudj költözni, ha nem is albérletbe, de még egy kolesz is jobb, mert ott senki nem szól bele semmibe.
2022. júl. 5. 00:17
 5/51 anonim ***** válasza:
81%
Elmúltál 18, azt csinálsz, amit akarsz.
2022. júl. 5. 00:30
 6/51 anonim ***** válasza:
85%
Jó lenne megtudni, hogy édesanyád vajon mikor aludt valaki mással először. Ha korábban, akkor mi a baj a te később kezded, ha pedig később, akkor azt szeretné, ha te is addig várnál? nem értem, hogy ami 30 évvel ezelőtt volt, annak miért kell most is úgy lennie. Sok szülőben vannak ilyen berögzött dolgok, amiket el kellene már felejteniük. Mondom ezt úgy, hogy én is apa vagyok, vannak lányaim, a nagyobbik aludt már máshol. És akkor mi van? Ez a dolgok rendje. Mégis mitől féltenek, hogy dugsz egy jót? Ha ők is szeretik, akkor téged miért tiltanak tőle? A szüleid éretlenek, bocs.
2022. júl. 5. 01:26
 7/51 anonim ***** válasza:
78%
Felnőtt vagy, nem igaz? Akkor nem értem a kérdést.
2022. júl. 5. 07:55
 8/51 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg, hogy a hétvégén a barátodnál alszol, naponta egyszer telefonálsz, aztán ennyi. Esetleg átmentek hozzátok ebédelni, ha a szüleidnek is jó. Próbálj kompromisszumot kötni. Ha nem megy, akkor közöld, hogy ekkor mész, ekkor jössz.
2022. júl. 5. 08:04
 9/51 anonim ***** válasza:
74%
Én elgondolkoznék a költözés lehetőségén.
2022. júl. 5. 08:18
 10/51 anonim ***** válasza:
92%
Amíg nem írod le, mi az indok, nem lehet megmondani, mit csinálj. Pl ha az, hogy "mit szólnak a szomszédok", vagy csak házasság után illik szexelni, vagy ha vallási okokból tiltják, nekik ez az erkölcsi meggyőződésük, egy lány ne járkáljon a fiúhoz "aludni", akkor gyakorlatilag semmit nem tudsz tenni, max hazudni.
2022. júl. 5. 08:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!