Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim nem engedik hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem engedik hogy ott aludjak a barátomnál, miért?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt a barátommal, a szüleim is kedvelik jól megvannak vele de mégsem engedik hogy együtt aludjunk.

Vele feküdtem le először és ez sem érdekli őket. Mindig azt mondják hogy fiatalok vagyunk, de a mai világ már nem olyan sokkal hamarabb érnek a fiatalok van aki már 14 évesen abortuszra jár. Mit kéne tennem hogy megengedjék?

Én 16, barátom 17

2018. nov. 21. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Hívd őket az asztalhoz, üljetek le, és mond el nekik, hogy komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat, védekeztek , szeretitek egymást és szeretnéd ha megengednék , hogy ott “aludj”.

kb ennyi, vagy megengedik vagy nem, de ha nem ,ne kezdj el hisztizni mint egy kisgyerek mert akkor végkép nem fogják engedni.

2018. nov. 21. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted az, aki abortuszra jár 14 évesen az éretten gondolkodik? Ez komoly? Már itt tudom a választ, miért nem engednek el.
2018. nov. 21. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Nem említette, hogy szerinte érett gondolkodás 14 évesen abortuszra járni,csak annyit mondott hamarabb érnek, nem ugyanaz a kettő !
2018. nov. 21. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Én se engedném,ne viccelj már
2018. nov. 21. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Tenni nem tudsz. Elmész a barátodhoz és nála megteszitek amit ti éreztek jónak . A védekezést ennyi időseknek nem hiszem hogy rizsázni kell.
2018. nov. 21. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Azt még érteném, ha azért, hogy ne veszítsd el vele. De mint írtad már lefeküdtetek, tehát gondolom rendszeresen szexeltek alapvetően is, nem? Akkor miért ne aludhatnátok együtt. Nem értem.

Beszélni még probálhatsz velük. De ha ez sem megy, akkor nincs mit tenni, reggel közlöd, hogy suli után átmész hozzá és ott fogsz aludni.

2018. nov. 22. 04:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolom nem akarják hoggy a 16 éves kislányukat már most szét keféljék.

No offense de szerintem ez lehet az indok.

Ha nekem gyerekem lesz csak akkor fogom elengedni pasi/csajhoz ha 100%-ban tudni fogja a szexualitást elméletben.

2018. dec. 13. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Ezzel csak az a baj, hogy a kérdező már lefeküdt a barátjával. Tehát nem hiszem, hogy a szexben megállítaná, hogy nem aludhat ott. Ilyen alapon meg nem sok értelme van a tiltásnak. Mert nem egy szűz lányt próbálnak "megóvni".
2018. dec. 13. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!