Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el hogy anyám...

Hogy érjem el hogy anyám leakadjon rólam?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az a helyzet hogy anyám meglátott pár heget a combomon. Mondtam hogy egy deszkás balesetből van. De mindenáron meg akarja nézni mert hogy az anyám és erről neki tudnia kell. Mondtam hogy nem. Erre teljesen kiakadt hogy mit képzelek magamról ő a felelős értem ameddig 18 nem leszek. Tudni kell róla hogy állandóan kontroll alatt akar tartani. (még a Margit szigetre se akart elengedni) Mondtam hogy már elég idős vagyok hogy döntsek a testemről de nem fogadja el és állandóan hisztizik meg üvölt hogy mutassam meg. Mit tehetnék hogy leszálljon rólam? 16/l
2022. júl. 4. 19:09
1 2 3
 21/25 Savlekotő ***** válasza:
74%
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy.. lehet itt is ez a szituáció sok nő megreked a gyerek hat hos koránál és azt hiszi 12 15 16 17 19 éves is a cuki puszilgato mackó persze h a kamasz fiatal le rúgná magáról, a pasikat minőségi partnert nem pótolja a gyerek vissza fejlesztése babusgatasa hanem őt is taszitani fog ja
2022. júl. 5. 09:30
 22/25 A kérdező kommentje:
Régen rengetegszer vert meg. Ezért nem nagyon szeretem ha hozzák ér
2022. júl. 5. 09:34
 23/25 Savlekotő ***** válasza:
80%
Hát akkor érthető és ez nem a kérdező sara szerintem hogy irritálja annak az érintése aki bántalmazta,önvédelem, sose lesz már jó a kapcsolatuk..
2022. júl. 5. 09:42
 24/25 anonim ***** válasza:
97%

19. EBben van valami. Viszont ha adott esetben a gyerek meg tudja maga oldani, mert úgy alakul, akkor abba nem kell kéretlenül beleszólogatni, kíváncsiskodni. Ha segítségre van szüksége, a gyerek szó.

Nekem anno egy osztálytársam testnevelés órán sérült meg, varrni kellett valószínű a sebét. Nem a szülőt éretsítgették, hanem a mentőket, és ellátták. Egy 16 éves már nem magatehetetlen, és képes követni az orvos utasításait. Ha a szülő ezt nem nézi ki belőle, akkor az fogyatékos szülő.

2022. júl. 5. 17:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
De azért gondolom az osztálytársad azért beavatta a szüleit utána. Nem?
2022. júl. 5. 18:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!