Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy érjem el hogy anyám...

Hogy érjem el hogy anyám leakadjon rólam?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az a helyzet hogy anyám meglátott pár heget a combomon. Mondtam hogy egy deszkás balesetből van. De mindenáron meg akarja nézni mert hogy az anyám és erről neki tudnia kell. Mondtam hogy nem. Erre teljesen kiakadt hogy mit képzelek magamról ő a felelős értem ameddig 18 nem leszek. Tudni kell róla hogy állandóan kontroll alatt akar tartani. (még a Margit szigetre se akart elengedni) Mondtam hogy már elég idős vagyok hogy döntsek a testemről de nem fogadja el és állandóan hisztizik meg üvölt hogy mutassam meg. Mit tehetnék hogy leszálljon rólam? 16/l
2022. júl. 4. 19:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

1. Megmutatod neki

2. Veszekszel vele

Sajnos más opciód nincs

2022. júl. 4. 19:22
 2/25 Savlekotő ***** válasza:
15%
Ide vezet a semmi célom csak szültem, meg fojtjatok a gyerekeiteket hogy már tízen évesen utalnak otthon lenni bravó
2022. júl. 4. 19:25
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
2, mrgfojtja??? Mert tudni akarja, hol és milyen sérüléseket szerzett???
2022. júl. 4. 19:34
 4/25 anonim ***** válasza:
36%
Nyenyenye, 16 évesen elég nagy vagyok, hogy a testemről döntsélek, anyám bszódjon meg. Aztán a gyermekjóléti meg őt veszi elő, hogy fingja sincs, hogy mi az a gyász a lábadon, mert te nagyon lázadsz éppen és a halál fszára kívánod csórit. Valamit nagyon elbszott, hogy te ilyen kis gyökér lettél. Csak azt akarja tudni, hogy mi van veled. Milyen felháborító már, tényleg. Úristen.
2022. júl. 4. 19:42
 5/25 Savlekotő ***** válasza:
30%
Gondolom volt előzménye 16 nem 6 sokan a 18 26 éves puncijarol is azt hiszik a szülő tulajdona..
2022. júl. 4. 19:45
 6/25 A kérdező kommentje:
Anyám fizikálisan bántalmazott. Mentálisan és verbálisan még a mai napig. Rengeteg problémámnak ő a gyökere. 12 éves koromig nem hagyta hogy egyedül mossak hajat. 10 éves koromig nem zuhanyozhattam egyedül. Szeretném ha megértené hogy nem szeretném neki mutogatni magam. Ami rajtam van az az én magánügyem
2022. júl. 4. 19:56
 7/25 anonim ***** válasza:
6%
Ember! 16 éves vagy! Majd igenis eldönti anyád, hogy mi lesz rajtad. Lehet akár hogy vagdostad is magad! De egyetértek anyád viselkedésév! Igenis egy 16 évesnek nem az a dolga, hogy műkörme legyen. Se nem tetoválva, se agyon pirszingezve. Ha ez a te tested és majd tudod mi a jó Neked, akkor fogjad magad és húzz el otthonról.
2022. júl. 4. 20:04
 8/25 anonim ***** válasza:
1%
Viselkedésével*
2022. júl. 4. 20:06
 9/25 A kérdező kommentje:
Nincs körmöm, tetoválásom, piercingem sem. Igen szeretnék elköltözni mihamarabb. De még 2 év mire nagykorú leszek.
2022. júl. 4. 20:15
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
2 évet vársz aztán azt teszel amit szeretnél, ha meg tudsz élni egyedül...
2022. júl. 4. 20:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!