Hogy érjem el hogy anyám leakadjon rólam?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Az a helyzet hogy anyám meglátott pár heget a combomon. Mondtam hogy egy deszkás balesetből van. De mindenáron meg akarja nézni mert hogy az anyám és erről neki tudnia kell. Mondtam hogy nem. Erre teljesen kiakadt hogy mit képzelek magamról ő a felelős értem ameddig 18 nem leszek. Tudni kell róla hogy állandóan kontroll alatt akar tartani. (még a Margit szigetre se akart elengedni) Mondtam hogy már elég idős vagyok hogy döntsek a testemről de nem fogadja el és állandóan hisztizik meg üvölt hogy mutassam meg. Mit tehetnék hogy leszálljon rólam? 16/l2022. júl. 4. 19:09
11/25 Savlekotő válasza:
Gondolom mindenki itt élvezne ha a fürdest is anyu apu előtt kéne csinálnia, 16 éves persze hogy zavarja ha ennyi intim szférája se lehet, beteg társadalom.
12/25 anonim válasza:
Nem mindenki sz.arja le, mi van a gyerekével, mint te, 11.
13/25 anonim válasza:
Kérdező, állj ki magadért, eddig jól csináltad! Ha valamiben anyud segítségét kéred, azt majd te döntöd el. Ha nincs baj, akkor ne kotnyeleskedjen, hanem foglalkozzon a saját dolgával!
14/25 Savlekotő válasza:
Nem szarja le az se a gyereket aki egy tinit nem néz bámul mikor fürdik, 16 éves tud egyedül fürdeni,10 éves is ha normálisan hagyják fel nőni egy 16 évesnek nem kell a nun8jaba se nyulkalni az már beteg de sok perverz szülő a gyereken eli ki a vágyait..
15/25 anonim válasza:
14, szó nincs arról, hogy fürdés közben lesi. Meglátta a hegeket, amire egy normális szülő nem azzal reagál, hogy nem érdekel, az ő teste.
16/25 anonim válasza:
15. Nem tudjuk, mekkora hegek. De ha a kérdező lány úgy ítéli meg, hogy nem vészes, akkor hadd döntse el ő maga. Ha nem kellett összevarrni, akkor nem dől össze a világ, de még ha össze is kellett, azt se kell feltétlen a szülőnek nézegetnie. Elég, ha megkérdezi, minden rendben-e, és annyi.
17/25 anonim válasza:
Akik a kérdező sebeit nyalogatták le lettek pontozva
19/25 anonim válasza:
Ha nem kellett összevarrni, akkor nem dől össze a világ, de még ha össze is kellett, azt se kell feltétlen a szülőnek nézegetnie.
Normális családban a szülő viszi orvoshoz.
16 éves, egyelőre a szülő felül érte. Nem szerettem volna olyan szülőt, aki azt látja, tele vagyok sebekkel és elfordítja a fejét, mert hát neki ehhez semmi köze.
20/25 anonim válasza:
Nálunk mondjuk nem szokás ennyire gyűlölni egymást, én ezért abszolút nem értem s kérdező mentalitását. Az anya valószínűleg tett olyat s múltban, amiért a lány ilyen elutasító vele. De akkor is, normáliséknál, az a természetes, ha a szülő tud az ilyen heggel járó sérülésekről. Kérdező, magadnak okoztad azokat, azért véded ennyire? Egyik részről sincsen ez rendben. Egyáltalán nem természetes, hogy egy anya úgy viselkedik a gyerekével, amivel ezt éri el. De normális családban meg egyáltalán nem természetes, hogy egy gyerek így áll az anyjához, hogy semmi köze. Ne erősítsük már ezt, szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!