Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódott lennél, ha a gyereke...

Csalódott lennél, ha a gyerekednek nem sikerülne elsőre a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 13:20
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
#30 Nyilván ez van, tök mindegy, hogy mi történt észre kellett volna venni. Csak egy kicsit bosszantó, hogy random, még csak nem is gyalogátkelőn, full slégan, hullámosan bejön elém a bokor mögül.
2022. júl. 1. 16:45
 42/49 anonim ***** válasza:
92%
Sajnállak nagyon! Teljesen átérzem a problémád. Majd sikerül legközelebb, ne csüggedj. Kitartást és sok szerencsét kívánok a következő alkalomra!!
2022. júl. 1. 17:07
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem harmadjára lett meg 120 óra vezetés után. De amint meglett, onnantól kezdve egyedül vezetek, és soha semmi bajt, kárt stb. nem okoztam. Jól vezetek. Ne parázz ilyenen, felesleges. Sok sikert!
2022. júl. 1. 18:59
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem is másodikra sikerült.
2022. júl. 1. 22:30
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3-ra sikerült. Nyilván nem jó, de ez van.
2022. júl. 1. 22:31
 46/49 anonim ***** válasza:
88%
Mit vársz egy részegtől? Nagyon oda kell figyelni mindenre vezetés közben, ezt ne felejtsd el!
2022. júl. 1. 22:37
 47/49 anonim ***** válasza:
89%
Mióta egyik barátomnak azért nem sikerült, mert valaki bevágott elé és satuzni kellett, nem izgat, kinek mikor sikerül.
2022. júl. 1. 23:44
 48/49 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, hiába bosszantó ez van sajnos. Budapesten ez mindennapos, de tényleg. Nincs olyan nap amikor ne jönne ki elém valaki szabálytalanul autóval, biciklivel, gyalog akárhogy. Ha beülsz az autóba sajnos nem elég figyelni a saját kis dolgaidra, hanem másokra is figyelni kell ki mikor hibázik és megpróbálni elkerülni, ilyen ez a vezetés.
2022. júl. 5. 11:25
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én nem vagyok ezotériás meg ilyenek, de szerintem nem jó ötlet közvetlen a vizsga előtt ilyen kérdéseket kiírni. Igen, nyilván eszedbe jut, hogy mi van, ha nem sikerül, ez normális és belefér, de az nem hinném, hogy jót tesz, ha még “papírra” is veted, pláne idegenektől kérdezed, hogy mi lesz majd, mit szólnak hozzá a te szüleid.

Nyilván a kérdés már megszületett, a vizsga is megvolt, ez csak egy jó tanács a jövőbeli hasonló (vizsga)szituációkra vonatkozóan.

2022. júl. 7. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!