Nem tudom, hogy jó helyre tettem-e ki a kérdést, de forgalmi nélküli segédmotor kerékpárokba történő tankoláskor csak piaci áron lehet azt?
Jelenleg már csak KIZÁRÓLAG magyar forgalmival, és KIZÁRÓLAG csak a járműben gyárilag meglévő üzemanyagtartályba szabad tankolni hatósági áron.
Szóval, ha beteszel a hátsó ülésre egy gyerekkádat, abba sem.
Fűnyíróba, kertit traktorba stb. sem.
Lehet nem optimális megoldás a hatósági ár, az kétségtelen.
Vannak országok, ahol az állam a saját zsebéből finanszírozza a kieső hiányt, van ahol pénzt adnak az embereknek. Ezekben is van jó és rossz.
látszik ráérsz..melyik szót nem értetted a paragrafusból..
Én például nem égetem agam ilyen piti dologgal..odagurulok a 100-as oszlophoz, és telekérem, plusz kannába a kis mocimnak.
Kifizetem. Így jártam. Ezt kell tudomásul venni.
Itt hiába lázadozol
Válság van. Lassan víz sem lesz. Mindennek az ára megy ezerrel felfelé. Egy kormányzati döntés volt, hogy így segítség az autósokat, motorosokat. Kezdetben lehetett egy keveset kannában is venni. A helyzet romlott, ezért már csak a jármű rendes tartályába lehet, és sok helyen korlátozott a mennyiség.
Az autó sem feltétlenül csak létszükségletként van használva, és egy fűnyírás is lehet életbevágóan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!