Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma félreállított a rendőrség...

Ma félreállított a rendőrség a segédmotoros kerékpárommal. Miért?

Figyelt kérdés
Ma besoroltam a legszélső sávba egy rendőrautó elé, ami a lámpától való indulás után nem sokkal félreállított. Elkérték az én irataimat és a motor papírjait is. Mindent rendben találtak, viszont szóvá tették, hogy nagyon füstöl a motorom, illetve, hogy lassan indultam el a lámpától. Elmondtam nekik, hogy felújított motor, azért füstöl ennyire. A lassúság meg adott, mert váltós kismotorról van szó és 25 km/h-ig legalább hármat kell váltani. Merjem ezek után használni a motoromat vagy máskor is félre leszek állítva? Ez volt az első eset, hogy a három év alatt megállított egy rendőr.
2017. júl. 28. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan már. De legközelebb nem kell a rendőrautó elé besorolni, és a pofájába füstölni.
2017. júl. 28. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
19%
Ez azért lásd be, pofátlanság volt tőled. Be állsz eléjük és feltartod a sort.
2017. júl. 28. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

"Merjem ezek után használni a motoromat vagy máskor is félre leszek állítva?"

Miért, mi történik ha igazoltatnak?

Nekem volt olyan szombat délutánom, hogy 50 km alatt háromszor igazoltattak. És egy teljesen gyári állapotú, nagyon gyakori típusú autót vezettem normálisan, nem üvöltött a zene, nem hajtottam gyorsan, semmi.

Akkor ne vezessek többet?

2017. júl. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!