Valaki lekérdezne 2 rendszámot? Lopott autók?
A lakóhelyemen itt áll 2 autó hetek óra, egy Skoda meg egy Mazda. A Skodának csúnya a festése és régebb óta itt áll, a Mazdának nincs rendszáma hátul, csak elöl és gyanúsak ezek az autók. Ha lopottak, lehet, hogy valaki hiányolja őket. A rendszámok: JNZ-056, JKR-535
Ha valaki lekérdezné nekem az Ügyfélkapun keresztül, megköszönném és adnék zöld pacsit.
Az Ügyfélkapun bárki számára lekérdezhető rendszám alapján bármilyen autó néhány adata, például a műszaki vizsgákon rögzített óraállások 2012-től kezdve, és az is, hogy áll-e körözés alatt a gépjármű.
Viszont a lekérdezés díja eljárásonként 650 forint, tehát nem ingyenes.
Ingyenes,csupán regisztrálni kell.
Kidobja az autó típusát,színét,forgalomban van-e,valamint hogy körözik-e.
2-es vagyok, 3-asnak van igaza, tévedtem:
Rendszám: JNZ-056
Gyártmány: SKODA
Típus: FABIA 1.4 16V AMBIENTE
Szin: KÉK
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Rendszám: JKR-535
Gyártmány: MAZDA
Típus: MPV
Szin: VILÁGOSSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban
Köszönöm!
Nekem nincsen e-személyi igazolványom a regisztrációhoz, csak a régebbi fajta, ezért nem tudtam regisztrálni rá!
Időpontot kell kérni hozzá az önkormányzathoz!
Ment a zöld
"Nekem nincsen e-személyi igazolványom a regisztrációhoz, csak a régebbi fajta, ezért nem tudtam regisztrálni rá!
Időpontot kell kérni hozzá az önkormányzathoz!"
Nekem sincs e-személyim, de még régen, sok éve egyszer személyesen bementem regisztrálni Ügyfélkapu fiókot, és azóta is azt használom.
Androidos telefonod van?
Írd be a hoogle playbe,higy autóvadász!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!