Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódott lennél, ha a gyereke...

Csalódott lennél, ha a gyerekednek nem sikerülne elsőre a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 13:20
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Bele kellett fékezni az oktatódnak?
2022. júl. 1. 15:22
 32/49 anonim ***** válasza:
89%
Nekem pont a héten volt az első forgalmi vizsgám, szépen meg is buktam, de apám nem volt csalódott, sőt, inkább felajánlotta, hogy megtanít rendesen.
2022. júl. 1. 15:46
 33/49 anonim ***** válasza:
80%
Annak ellenére, hogy nem kell hozzá agysebésznek lenni, és nekem minden elsőre sikerült (B,C,CE), nem lennék csalódott, mert valamit nem tudott. Inkább menjen át 2.-ra vagy 3.-ra de tudjon kozlekedni.
2022. júl. 1. 15:52
 34/49 anonim ***** válasza:
95%

Semmi baj, várható volt. Ezen ne idegeskedj. A hibák, amiket ilyenkor követünk el, nagyon rögzülnek a későbbiekben is.

Én például elsőre szépen végigcsinaltam mindent nulla hibával, és az utolsó 3 percben egy balra kanyarodo sávból elmentem egyenesen... Tél volt, ho volt, az úton egyetlen autó sem volt. És meghuztak. Jogosan.

Azóta mindig a fejemben van ez a szarvashiba.

De másodjára sikerült.

2022. júl. 1. 15:52
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Apámnak harmadjára sikerült. Évtizedek óta vezet, rengeteg balesetet került ki, a legapróbb helyre is berakja az autót.

Egyik ismerősöm ismerősének nyolc vagy kilencedik alkalommal lett meg.

Barátnőmnek elsőre meglett, de ő Szajolban él, alig van forgalom. Amikor itt volt látogatóba, a hideg rázta a budapesti forgalomtól, és kijelentette, hogy itt biztos nem vezetne. Otthon neki egy-két kocsit kell kikerülni, javarészt bicikliseket.

2022. júl. 1. 15:54
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Aznap mikor vizsgáztam én voltam a hetedik és úgy fogadtak a helyszínen, hogy haha ma még senki nem ment át. F_asza... De lehet talán pont ezért az esélytelenek nyugalmával indultam neki és simán meglett. Vagy lehet addigra már meglett a napi buktatási kvóta. Ki tudja.

Ettől függetlenül mire visszaértünk anyám sütivel várt, hogy ha megbukok felvidítson, ha meg átmegyek, akkor ünneplésnek. =D

2022. júl. 1. 16:06
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. júl. 1. 16:07
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

36# Édesanyad egy tündér. De így is kell hozzáallni.

Amúgy én is másodjára mentem át a forgalmin. Az elsőnél olyan ideges voltam, hogy a nevemet se tudtam megmondani, az oktató diktálta be. 😂

2022. júl. 1. 16:17
 39/49 anonim ***** válasza:
89%
Zalaegerszegen van egy oktató, aki rendszeresen alszik a tanulók mellett. Úgyhogy nem lep meg, ha mellette pl nem sokan tudnak elsőre vizsgázni...
2022. júl. 1. 16:19
 40/49 anonim ***** válasza:
92%
Miért, ha csalódott lennék attól jobb lenne?
2022. júl. 1. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!