Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csalódott lennél, ha a gyereke...

Csalódott lennél, ha a gyerekednek nem sikerülne elsőre a forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 13:20
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
21%
Ha sokadjára nem sikerül, akkor megy Deák Feri bátyánk elintézni a dolgot és máris sikerülni fog.
2022. júl. 1. 14:29
 22/49 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem kell emögött mindenféle összeesküvés elméletet keresni (vannak korrupt oktatók és vb-k, de messze nem mindenki). Egyszerűen rengetegen leblokkolnak elsőre, hiszen ez az első alkalom, amikor ténylegesen önállóan kell vezetni, semmiképp sem segíthet az oktató. És persze szigorúbb, feszültebb a légkör, nem próbálkozhatsz a végtelenségig egy parkolással, 50 helyett 52-vel menni már bukás stb, na meg mégis csak ott van a kocsiban egy idegen valaki, aki téged figyel folyamatosan. Ez azért a többségnek nagy stresszhelyzet.

Na meg nem tudom, én nem egy embert ismerek (és oktató is van a családban), aki sürgette az oktatóját, hogy mikor lehet már vizsgára menni, hát ő mindent tud, levezette a kötelezőt (sokszor egy év alatt, mert hát járni is kellett volna, de neki sosem volt jó), őt ne húzzák le anyagilag. Aztán elmennek vizsgára és felháborodnak, ha nem sikerül. Ezt a hozzáállást mellesleg nem tiniknél látom általában, hanem felnőtteken, főleg idősebbeken, akik nem tudják tudomásul venni, ha lassabban haladnak.

2022. júl. 1. 14:37
 23/49 anonim ***** válasza:
91%

Nem! Akkor lennék csalódott, ha elsőre meglenne neki, mert nekem is csak harmadjára sikerült! :)))) VICCELTEM!!

Nem, semmiképpen nem lennék csalódott, mert TUDOM, hogy milyen apróságokon is el lehet csúszni a vizsgán és tényleg!

2022. júl. 1. 14:44
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült? ☺️

Nekem harmadjára sikerült a forgalmim

2022. júl. 1. 14:45
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is másodjára jött össze. És akkor mi van? 😀 Nyugi. Semmi sem történik..

Majd azért írd meg mi van, drukkolok

2022. júl. 1. 14:46
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
16-os! Igen, vannak. Meg olyan is, aki azzal biztatja a diákjait, hogy sosem lesz meg a jogsija.
2022. júl. 1. 15:01
 27/49 A kérdező kommentje:
Nem sikerült. Tök random helyen, full szabálytalanul kijött elém egy részeg biciklis csávó, én meg nem vettem észre.
2022. júl. 1. 15:02
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Sebaj, majd legközelebb!
2022. júl. 1. 15:04
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, legközelebb sikerül. Viszont, ha te nem vetted észre az is elég sokat számít, jelen esetben lényegtelen hogy részeg volt-e vagy nem.
2022. júl. 1. 15:05
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy részeg volt vagy sem. Gyalogos, kerékpáros...hiába megy át a gyalogos a piroson, attól még meg sem karcolhatod. Ugyanez a kerékpárosoknál is. Nem tűnik korrektnek, de ez van.

Elsőre én is buktam, méghozzá a parkolásnál buktam el. Teljesen rosszul álltam be, ami a gyakorláskor amúgy mindig jól ment. Vizsgán sokan stresszelnek, ami nem segít. Majd legközelebb sikerül.

2022. júl. 1. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!