Csalódott lennél, ha a gyerekednek nem sikerülne elsőre a forgalmi vizsga?
Szerintem nem kell emögött mindenféle összeesküvés elméletet keresni (vannak korrupt oktatók és vb-k, de messze nem mindenki). Egyszerűen rengetegen leblokkolnak elsőre, hiszen ez az első alkalom, amikor ténylegesen önállóan kell vezetni, semmiképp sem segíthet az oktató. És persze szigorúbb, feszültebb a légkör, nem próbálkozhatsz a végtelenségig egy parkolással, 50 helyett 52-vel menni már bukás stb, na meg mégis csak ott van a kocsiban egy idegen valaki, aki téged figyel folyamatosan. Ez azért a többségnek nagy stresszhelyzet.
Na meg nem tudom, én nem egy embert ismerek (és oktató is van a családban), aki sürgette az oktatóját, hogy mikor lehet már vizsgára menni, hát ő mindent tud, levezette a kötelezőt (sokszor egy év alatt, mert hát járni is kellett volna, de neki sosem volt jó), őt ne húzzák le anyagilag. Aztán elmennek vizsgára és felháborodnak, ha nem sikerül. Ezt a hozzáállást mellesleg nem tiniknél látom általában, hanem felnőtteken, főleg idősebbeken, akik nem tudják tudomásul venni, ha lassabban haladnak.
Nem! Akkor lennék csalódott, ha elsőre meglenne neki, mert nekem is csak harmadjára sikerült! :)))) VICCELTEM!!
Nem, semmiképpen nem lennék csalódott, mert TUDOM, hogy milyen apróságokon is el lehet csúszni a vizsgán és tényleg!
Sikerült? ☺️
Nekem harmadjára sikerült a forgalmim
Nekem is másodjára jött össze. És akkor mi van? 😀 Nyugi. Semmi sem történik..
Majd azért írd meg mi van, drukkolok
Teljesen mindegy, hogy részeg volt vagy sem. Gyalogos, kerékpáros...hiába megy át a gyalogos a piroson, attól még meg sem karcolhatod. Ugyanez a kerékpárosoknál is. Nem tűnik korrektnek, de ez van.
Elsőre én is buktam, méghozzá a parkolásnál buktam el. Teljesen rosszul álltam be, ami a gyakorláskor amúgy mindig jól ment. Vizsgán sokan stresszelnek, ami nem segít. Majd legközelebb sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!