Csalódott lennél, ha a gyerekednek nem sikerülne elsőre a forgalmi vizsga?
Figyelt kérdés
2022. júl. 1. 13:20
11/49 anonim válasza:
Egyébként vannak olyan forgalmi helyzetek, ahol mindenki megbukna. Én pont ilyenbe futottam bele annó, abban a helyzetben más is ugyanúgy megbukott volna.
12/49 anonim válasza:
A pénzre mennek, a plusz orakra. Szal nyugi, nem feltetlenul rajtad mulik.
14/49 anonim válasza:
Nem. Nekem negyedikre sikerült új oktatóval, és az első három alkalom során egyszer azért buktam meg, mert a vizsgáztató ebédelni akart, és az oktató belefékezett, hogy megbukjak. Akkor váltottam oktatót. Sokan csak a pénzre hajtanak!
Sok sikert, remélem neked rendes oktatód van!
16/49 anonim válasza:
14, ekkora gyökér oktatók vannak?? Pofán is vertem volna
17/49 anonim válasza:
Ki az, aki egyáltalán elsőre átmegy manapság?
18/49 anonim válasza:
Nem, nekem másodszorra sikerült (nem mellesleg rengeteg óra után), bátyámnak harmadszorra (pedig szeretett vezetni már előtte is) és anyukánknak is.
Egy bukás miatt nem kell eret vágni. Nem azt mondom, hogy az is rendben van, aki ilyen tizedszerre próbálja újra, de elsőre többen nem mennek át, mint ahányan igen.
19/49 anonim válasza:
Miután meglesz a jogsi senki sem fogja megkérdezni, hogy na és hanyadik alkalommal sikerült?! :)
20/49 anonim válasza:
Amúgy ez tényleg érdekes. Belegondolva, nekem is, testvéremnek is, az ő barátjának is barátomnak is, unokatesóim nagy részének is, barátnőim közül akinek van jogsija, de még a szüleim is anno, mind második, vagy harmadik alkalommal mentünk át. Szinte alig tudok olyan embert a környezetemből, aki elsőre átment. Ami elgondolkodtató, hogy vajon tényleg mindenki ilyen béna elsőre, vagy tényleg van valami rendszer szintű jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!