Sikeres forgalmi vizsga után JELENLEG mi a teendő?
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem akik IDÉN vagy MAXIMUM TAVALY vizsgáztak. Mi kell, mi nem, mikor mehetek okmányirodába. Illetve valós-e az hogy a jogosítvány megérkezésig létezik egy papír ami 30 napig érvényes és azzal lehet vezetni.
Szépen kérem tényleg az írjon aki ebben dolgozik, vagy most vizsgázott, mert nem az érdekel hogy 5-10 éve te neked mi volt a teendőd. Ha nem változott azóta akkor sem neked szól a kérdés.
Májusban volt az utolsó vizsgám, ami sikeres volt. Vizsgán nem kaptam semmi papírt, csak azt a szöveget,hogy várjak a hét végéig,lehet hogy érkezni fog egy email vagy sms és azzal már vezethetek ideiglenesen. Ha ez nem történik meg, utána héten mehetek az okmányirodába jogosítványt igényelni. És akkor kaptam egy papírt. Jogosítvány kérelméhez adatfelvétel vagy mi volt a címe...rajta van az a fotó, ami majd a jogsidon is rajta lesz. Ezen a papiron van nem valami feltűnően kb egy harminc napos határidő, amíg ez a papír vezetésre jogosít. Persze csak saját felelősségre. Ha nem első jogsi, akkor fizetni is kell érte és neked kell bemenni majd a kész okmányért napok múlva, leadva a régit.
Ha első, akkor majd ki lesz postázva. Valószínűleg ez több idő, mint amikor személyesen átvehető, mert nekem az 3 nap volt, 3 nap alatt kész volt és mentem is érte. Ehhez képest mindenkitől azt hallom hogy legalább egy hetet vártak,mire megjött.
Nekem azt mondták,hogy a sikeres elsősegély vizsgáról azt a kis papírt is be kell vinni, de tőlem nem kérték. Hanem az orvosi alkalmasságit, személyi okmányokat és ennyi.
Sziasztok.
En jovo heten vizsgazom, nagyon nehez volt nektek? :(
#8 sok sikert a vizsgához!
Nehéz volt lélekben a vizsga előtti hét, és az egész ahogy kikészitett, meg stresszeltem miatta, még az utolsó pillanatban is. De a vizsga nem volt nehéz. Talán egy picit a parkolás, de az gyakorlás kérdése.
Őszintén, úgyis akkor kéne menned vizsgázni, amikor már tudsz vezetni. Akkor pedig nem lesz nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!