Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok, ha a lassan...

Mit gondolnátok, ha a lassan 20 éves lányotoknak évek óta az lenne a hobbija, hogy különböző bűnügyi, leginkább gyilkossági esetekről olvas/ezzel kapcsolatos dokumentumfilmeket néz?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 13:42
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi gyerekkorom óta imádom a krimiket, bűnügyi sorozatokat (a Rex felügyelővel kezdődött, akkor nagyon népszerű volt itthon). A suliban a fiúkkal rendőrösdit játszottam (nem öltünk meg nyilván senkit, csak kergettük egymást) és sokáig akartam gyilkossági nyomozó, baleseti helyszínelő, patológus lenni egyébként. Természetesen azért ahogy idősödtem, rájöttem, hogy ez nem egészen olyan, mint a filmekben és rendőrnek pl nem is vagyok alkalmas fizikailag, de az érdeklődés ettől még megmaradt. Egyébként meg soha életemben nem emeltem kezet senkire, kiabálni, fenyegetőzni sem szokásom, szóval nem gondolom, hogy bármilyen egészségtelen agresszió lakozna bennem.

22/L

2022. szept. 3. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!