Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolnátok, ha a lassan...

Mit gondolnátok, ha a lassan 20 éves lányotoknak évek óta az lenne a hobbija, hogy különböző bűnügyi, leginkább gyilkossági esetekről olvas/ezzel kapcsolatos dokumentumfilmeket néz?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 13:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
23%
Amíg nem arra ébredsz föl,hogy késsel a kezében áll fölötted,addig nincsen gond.
2022. jún. 28. 14:37
 12/51 anonim ***** válasza:
93%
Én is szeretek ilyesmivel foglalkozni. Csupán azért, mert ebbe van még némi érdekesség, kiszámíthatatlanság a sztoriban. Nem egy ócska, ugyanarra a sztorira épülő műsor, vagy könyv. Nyilván egészséges keretek között teszem, nem azért, mert izgat a dolog.
2022. jún. 28. 14:40
 13/51 anonim ***** válasza:
96%
Miket olvas? Engem is érdekelnének a könyvek:)
2022. jún. 28. 14:43
 14/51 anonim ***** válasza:
10%
Retteghet a család, az Egy gyilkos arcképét olvasom éppen.
2022. jún. 28. 14:44
 15/51 anonim ***** válasza:
97%
Az hogy jó, én is szeretem az ilyeneket
2022. jún. 28. 14:49
 16/51 anonim ***** válasza:
21%
Kérdés, hogy miért érdekli. Ezt azért mondom, mert engem is érdekelnek ezek a témák, és rengeteg ilyen dokumentumfilmet, tényirodalmat, cikket stb. fogyasztottam már el, azért, hogy megértsem a bűnözőknek, gyilkosoknak stb. a pszichéjét. Ha ilyen érdeklődés miatt fogyasztja ezeket a tartalmakat, hajrá, sztem még hasznos is lehet (pl. jobban ki tud szűrni pszichopatákat, bántalmazó embereket ismerkedéskor). Ha azt látom, hogy azért néz ilyen műsorokat, mert szimpatizál a gyilkosokkal, róluk ábrándozik / romantikus fanfictiont ír a bűnözőkről, meg nem értett zseninek tartja őket, ötleteket gyűjt a tökéletes bűntényhez, vagy egyéb olyan viselkedésfajtákat mutat a crime documentary műfaj imádata mellett, ami együtt elég aggasztó (pl. közösségi médiában utálkozik mindenkire, fenyegetőzik, "legszívesebben mindenkit kiirtanék" jellegű szöveget oszt meg, állatokat kínoz, agresszív módon viselkedik másokkal, uszító szövegeket terjeszt), akkor elvinném pszichológushoz vagy egyéb szakemberhez és figyelmeztetném azokat, akikről úgy érzem, veszélyben vannak miatta.
2022. jún. 28. 14:50
 17/51 anonim ***** válasza:
96%
46 vagyok, engem is érdekel...
2022. jún. 28. 15:02
 18/51 anonim ***** válasza:
94%
Még mindig jobb hobbi, mit kérdéseket kiírni a gyakorira.
2022. jún. 28. 15:09
 19/51 anonim ***** válasza:
96%
Én 37 vagyok, és én is nézem ezeket. Érdekelnek, leginkább a jogi része, a különböző országok mit hogyan ítélnek meg.
2022. jún. 28. 15:26
 20/51 anonim ***** válasza:
97%
Feleségem Agatha Christie krimiket olvas. Eddig még nem nyírt ki engem. :-))))
2022. jún. 28. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!