Ez veszélyeztetésnek minősül?
Láthatáson voltak a gyerekek. Az apjukkal és a nőjével elmentemek a Dunapartra. A nő bement fürdeni, az exem is ment utána, és otthagyta a 12 és 4 éves gyereket a parton.
Számon kértem, az volt a válasz, hogy nem hülyék a gyerekek könyörgöm....
Abban nyilvánul meg, hogy mivel én tiltottam messengeren az állandó zaklatásai miatt, ezért már csak a lányt tudja szavakkal bántani a nőjével karöltve, tudják, hogy ezáltal nekem is fájdalmat okoznak.
Én nem szeretném ha a híradóban lennének a gyerekek, sajnos nem tudom hogy van-e ebből kiút
Nagyon bírom az ilyen kamukérdéseket amikor valami apróságról szól a kérdés, aztán a kérdező oldalakon keresztül szépen csepegteti a sokkal durvább dolgokat, hogy gyűljenek a hozzászólások.
Érdekes, a kérdésben csak annyi volt hogy bementek a vízbe és a gyerekeket kint hagyták, most meg már ott tartunk hogy terrorizálja, bántalmazza a gyereket, aki sír ha menni kell hozzá...
Ha ekkora a baj akkor miért a hülye fürdőzésen akadtál ki annyira hogy kérdést írj ki róla?
Azért, mert csak hülyíted itt a népet unalmadban.
Továbbra is sántít a dolog.
Az állam megelőlegezi a gyerektartást, és ha nem fizet, és nem lehet behajtani.
elég három havi összegű elmaradás összesen, tehát nem úgy, hogy minden harmadik hónapban fizet, és máris megszűnik az eljárás.
Ha a gyerek a nemfizetés miatt súlyos nélkülözésre kényszerül, azért súlyosabb büntetés jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!