Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez veszélyeztetésnek minősül?

Ez veszélyeztetésnek minősül?

Figyelt kérdés

Láthatáson voltak a gyerekek. Az apjukkal és a nőjével elmentemek a Dunapartra. A nő bement fürdeni, az exem is ment utána, és otthagyta a 12 és 4 éves gyereket a parton.

Számon kértem, az volt a válasz, hogy nem hülyék a gyerekek könyörgöm....

2022. jún. 19. 21:26
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
26%

Nézd, én 10 évesen az öcsémmel együtt mentünk kettesben iskolába mindig, mégis élek.

A 14 évesre már rá lehet bízni egy gyereket úgy, hogy ott vagytok a közelben, azért ő már 8.-os. Ha baja van, akkor tud kiabálni, akármi, és nem órákra mentek a Duna túlpartjára.

2022. jún. 20. 11:45
 32/47 anonim ***** válasza:
62%
Iskolába menni kissé más kategória, mint a Duna partján egyedül hagyni a két gyereket és elmenni fürdeni...
2022. jún. 20. 11:50
 33/47 A kérdező kommentje:
Szerintem sem lehet összehasonlítani a két dolgot, mondom úgy, hogy a lányom alsós kora óta egyedül jár busszal iskolába.
2022. jún. 20. 12:26
 34/47 anonim ***** válasza:
82%
egy 12 éves még nagyon gyerek, sokszor elkalandozik a figyelmük, nem lehet felnőttként tekinteni rá, és ekkora felelősséget a nyakába varrni, abból semmi jó nem sül ki
2022. jún. 20. 14:00
 35/47 anonim ***** válasza:
77%
En szerintem nagy felelotlenseg ! Es veszelyes is! Minek van apja annak a gyereknek? Disznek?! Nen lehetne valahogy a gyamhatosagnal intezkedni , hogy ennek a ket gyereknek ne kelljen szenvedni felevente ezzel az " idegen " emberrel? Foleg ha babtalmazas miatt hagytad ott ? Van arrol bizonyitekod? Amugy is csak azert viszi el a gyerekeket , hogy teged kinozzon , terrorizaljon . Ez valami szadista hajlam ezeknel ! Talan , hogy ugy erezd nen tudsz tole megszabadulni .
2022. jún. 20. 14:12
 36/47 anonim ***** válasza:
83%
Azt irod a nagyobbik gyerek van most porondon . Ez miben nyilvanul meg? Mit csinal vele?
2022. jún. 20. 14:13
 37/47 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, harmadjára kérdezzük:

EZEK A DOLGOK MENNEK ÍRÁSBAN A GYÁMHIVATALHOZ??

2022. jún. 20. 14:22
 38/47 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy miért nem fizet gyerektartást?!
2022. jún. 20. 14:27
 39/47 anonim ***** válasza:
90%

Nekem sántít itt valami.

Azt mondod, hogy nem fizet gyerektartást, de ha lemondasz a gyerektartásról, akkor nem látogatja a gyereket.

hmmm

Tettél már feljelentést?

Miért nem mész el a családsegítő közponba tanácsért?

Csak azért kérdezem, mert a gyerektartás nem fizetése miatt egyébként még több éves börtön is járhat.

Amúgy meg az állam megelőlegez valamennyi gyerektartást, és behajtja rajta a kötelezetten, stb. Vannak érdekérvényesítő lehetőségeid.

És miért nem mutatod meg ezeket az üzeneteket a családsegítőknek, talán erre is lenne valami tanácsuk.

2022. jún. 20. 15:05
 40/47 A kérdező kommentje:
Gyámhivatalnál azt mondták, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Gyerektartás ügyben végrehajtást kértem a bíróságon. Minden üzenete megvan. A gyerekek által bántalmaz, és nem tudok tőle szabadulni még évekig. Hónapokig húzódott a per, egy tárgyalásra sem jött el. Eddig feketén dolgozott, tehát behajthatatlan a gyerektartás. Kívántam amíg talál egy bejelentett állást.
2022. jún. 20. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!