Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Édesanyámmal soha nem volt jó a kapcsolatom. Kiskoromtól kezdve sokat veszekszik velem, nagyon ritka az amikor tényleg normális velem. Ha valamit mondok neki vagy nem hallgat végig, vagy csak a kioktatás van belőle. Eljutottam már arra a szintre, hogy semmit nem mondok neki, titkolóznom kell előtte stb... És mindig ezt hozza fel nekem egyik vita témának, hogy ez miért van. A személyes teret sem kapom meg, ha éppen öltözök a szobámban és bezárom az ajtót ordibál velem, hogy engedjem be ez az ő lakása. Nem vagyok már kisgyerek 20 éves vagyok és még sokszor azt is megkapom, hogy nekem azt kell csinálnom, amit ő mond. Ha a barátaimmal megyek valahova belém köt, hogy minek megyek el, miért nem vagyok képes otthon maradni. Veletek volt hasonló eset? Ha szépen mondom neki már az se segít...

20L

2022. jún. 17. 18:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ideje sajat életet ekzdeni.
2022. jún. 17. 22:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

9-es, örülj neki, hogy nem ilyen ember mellett kellett felnőnöd, aki a fehérneműidet is rendszeresen áttúrja, mert "rejtegetsz valamit" (amúgy nem, csak neki ez a fixa ideája), emellett azért képes üvölteni, mert véletlenül kiöntöttél egy pohár tejet (amit persze normálisan feltakarítasz, szóval tök feleslegesen hisztizik).

Kérdező: költözz el. Ennyi, erre nincs más megoldás. Persze, tűrheted még 2-5-10 éven keresztül, de azon kívül, hogy beleroppansz, nem történik majd semmi.

Anyádat nem tudod megváltoztatni.

2022. jún. 18. 07:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!