Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Édesanyámmal soha nem volt jó a kapcsolatom. Kiskoromtól kezdve sokat veszekszik velem, nagyon ritka az amikor tényleg normális velem. Ha valamit mondok neki vagy nem hallgat végig, vagy csak a kioktatás van belőle. Eljutottam már arra a szintre, hogy semmit nem mondok neki, titkolóznom kell előtte stb... És mindig ezt hozza fel nekem egyik vita témának, hogy ez miért van. A személyes teret sem kapom meg, ha éppen öltözök a szobámban és bezárom az ajtót ordibál velem, hogy engedjem be ez az ő lakása. Nem vagyok már kisgyerek 20 éves vagyok és még sokszor azt is megkapom, hogy nekem azt kell csinálnom, amit ő mond. Ha a barátaimmal megyek valahova belém köt, hogy minek megyek el, miért nem vagyok képes otthon maradni. Veletek volt hasonló eset? Ha szépen mondom neki már az se segít...

20L

2022. jún. 17. 18:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Ő tart el?
2022. jún. 17. 18:12
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha van kereseted, el kell kezdened megcsinálni az életedet. Az ingatlan.com-on megnézed, a lakóhelyeden egy szoba bére mibe kerül havonta a hozzá tartozó rezsirésszel együtt, ezt felszorzod hárommal, mert 2 havi bért kauciónak oda kell adni beköltözéskor, az összeget összegyűjtöd, és kiveszel egy szobát.
2022. jún. 17. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Ha otthon maradsz, mindig ez lesz. Ha nem érzed így jól magad, költözni kell.
2022. jún. 17. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Anyád nem fog változni. Te változtathatsz a sorsodon, ha önállósulsz. Másként nem.
2022. jún. 17. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez az a helyzet, amin csak ő tudna változtatni, de nem fog, jobb, ha tudomásul veszed, hogy ő ilyen. A megoldás a költözés, és az eltávolodás, mert lehet, hogy a piszkálódást akkor sem hagyja abba.
2022. jún. 17. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
11%

Itt senkinek nem volt jó soha az anyjával a kapcsolata,soha senkit nem hallgatott végig és mindenkinek bement a szobájába kopogás nélkül.

Azt még kihagytad, hogy nem takarít, el akarsz költözni és meg fogod szakítani vele a kapcsolatot.

Erről mégis mit gondoljunk?

2022. jún. 17. 18:17
 7/12 anonim ***** válasza:
17%
Na, megjött egy savanyú anya.
2022. jún. 17. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

Erre az az egyetlen megoldás, hogy elköltözöl. Bármilyen nehéz is lesz, hidd el, neked is jobb lesz és a kapcsolatotoknak is jót fog tenni. (Hacsak nem annyira elvetemült, hogy ezután nem áll szóba veled)

A barátnőm párja 50 éves koráig lakott az anyjával, nem akartam hinni a fülemnek, mikor azt mondta neki az anyja, hogy én szültelek, azt csinálod, amit én mondok! Sajnos vannak ilyenek, de csak ismételni tudom magam, egyetlen megoldás a költözés!

2022. jún. 17. 19:38
 9/12 anonim ***** válasza:
34%

Mindig mindenre ez a megoldás, hogy költözz el? Sokan nem tehetik meg!

És hiába az anyja lakása, vagy ő tartja el, ez a viselkedés akkor sem normális!

Hacsak nem a kérdező túloz, és ő is sáros a dologban, tiszteletlen, nemtörődöm!

2022. jún. 17. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

9-es Azért, mert nem találkoztál ilyen szülővel, az a te szerencséd, rengetegen vannak, akik megkeseserítik a gyerekük életét!

Nem kell ehhez tiszteletlennek, nemtörődömnek lenni, van akinek semmi sem jó, csak amit ő gondol, tesz, és erre nem megoldás, hogy bólogatsz, vagy próbálsz megfelelni, mert akkor is beléd fog kötni. Nem azért mert logikus, hanem mert élvezi, hogy uralkodhat.

2022. jún. 17. 22:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!