Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Egyik nap beszélgettem nagyimmal és tesómmal. Egyszerre beszéltek hozzám, és én kértem őket, hogy ne, mert így nem értem öket. Erre apa leszidott, hogy miért mondok ilyet. Azt mondtam, anya is mindig ezt mondta nekünk régebben, ha tesómmal egyszerre beszéltünk hozzá. Erre azt momdta, anyának feladata, hogy minket neveljen, de nekem nem kell nevelnem a nagyimat és tesómat.

De nem értem, akkor hagyjam, hogy egyszerre beszéljenek hozzám és ne értsek semmit?!

2022. jún. 16. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
10.: Ez szerintem a hozzád hasonló kötekedőkre igaz. 🤡
2022. jún. 16. 23:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen beszédes, hogy mindenki életét csak sz.rosozni tudod látatlanba, a kérdezőét is és az enyémet is, egyértelműen a magadéból indulsz ki. 🤣 Beleálltál a kérdezőbe ok nélkül, csak épp arra nem számítottál, hogy valaki ezt a szemedre veti.

Egyébként pedig segítek, funkcionális analfabétácskám: te kérdezted, hogy kit érdekel a véleményem, és erre jegyeztem meg. Szó nem volt arról, ki minek örül. Legközelebb trollkodj több ésszel!

2022. jún. 17. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Privátban mocskolódást sem kérek, kedves törölt hsz.-eket író!
2022. jún. 17. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!