Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Egyik nap beszélgettem nagyimmal és tesómmal. Egyszerre beszéltek hozzám, és én kértem őket, hogy ne, mert így nem értem öket. Erre apa leszidott, hogy miért mondok ilyet. Azt mondtam, anya is mindig ezt mondta nekünk régebben, ha tesómmal egyszerre beszéltünk hozzá. Erre azt momdta, anyának feladata, hogy minket neveljen, de nekem nem kell nevelnem a nagyimat és tesómat.

De nem értem, akkor hagyjam, hogy egyszerre beszéljenek hozzám és ne értsek semmit?!

2022. jún. 16. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Kérdezőnek van igaza
Apjának van igaza
93 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Neked volt igazad, és jó hogy szóltál. Ezt én is utálom amúgy, amikor ketten beszélnek hozzám egyszerre, és csak nézek, hogy nem igaz hogy egyikőjük se veszi észre, hogy így nem értek semmit :D . Ilyenkor fél másodpercenként váltom a szemkontaktust, hogy hátha feltűnik, de van hogy így is végigmondják. Olyankor már szólok.
2022. jún. 16. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyon felfújod a dolgot. 😂😂
2022. jún. 16. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Rossz volt a válaszod, hogy anyádra hivatkoztál. Azt kellett volna mondanod, hogy mindkettöjük mondandoja nagyon érdekelt, ezért kérted, ugy mondják, hogy értsed is. Apa! Mit kellett volna tennem?
2022. jún. 16. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem sem kellett volna anyádra hivatkozni, de ha már így történt, azt mondhattad volna, hogy nem nevelni akarod a nagyidat és a tesódat, hanem ha ketten beszélnek hozzád egyszerre, akkor egyszerűen nem érted, amit mondanak.

Én is szoktam szólni, ha ketten beszélnek hozzám egyszerre, nagyon zavaró.

2022. jún. 16. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Apád ebbe mit szól bele? Nyilván nem sztereóban akarja hallgatni az ember a másikat. Apád hisztis alkat?
2022. jún. 16. 20:16
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Vihar a biliben... 😁
2022. jún. 16. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
A faterod hülye...
2022. jún. 16. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Nagyobb gondod ne legyen és boldog ember elszel :)
2022. jún. 16. 21:50
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Apádnak szexhiánya volt, vagy felhúzták a munkahelyén, vagy rosszul aludt, vagy az időjári front viselte meg. Ezért úgy érezte, okvetlen bele kell pofáznia mások vitájába (ha egyáltalán volt ebből vita), és okvetlenül le kell csesznie a gyerekét valamilyen mondvacsinált ürüggyel.
2022. jún. 16. 21:58
 10/13 anonim ***** válasza:
2%
De nagy gondod van, csak sajnálni tudlak, ritka szar lehet az életed.
2022. jún. 16. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!