Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?
Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.
16/L
"Az fel sem merül, hogy ha kihívóan is öltözküdik, a 8.C-be járó Pityunak akar bejönni, nem a nagypapája korabeli nyálcsorgató undormányoknak?"
De igen felmerül.
Akkor is: meg kell tanítani neki, hogy nem csak az merül fel, ami őbenne felmerül, hanem mindenféle emberek agyában felmerül mindenféle dolog, ha egy lány felhívja a figyelmet az idomaira - igen, még a nagypapája korabeli nyálcsorgató undormányokban is, akár tetszik, akár nem: nekik is be fog jönni, nem csak a 8.C-be járó Pityuba. Ez van.
És ha a 8.C-be járó Pityunak csak kihívó szerelésben jön be, akkor a Pityu nem érdemli meg őt, ezt is meg kell tanítani neki. Meg kell tanítani neki, hogy becsülje magát sokkal többre azoknál, akik bármilyen szerelést felvesznek azért, hogy megtetsszenek valakinek, mert valahol ott kezdődik a kurválkodás...
83!
Azért az is más, mint amikor az apuka/bátyó/nagypapa megy a szobádba, és zaklat éjjel téged 3-4 vagy akárhány évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!