Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet benne pedofil hajlam,...

Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.

16/L

2022. jún. 12. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
62%
Ez a szint nem normális és pláne, hogy még a saját lánya is... Én elküldeném pszichiáterhez, mert ő vizsgálja ki a különböző parafíliákat-betegebb szexuális irányultság, pl. pedofília, zoofília, stb.-.
2022. jún. 12. 17:30
 42/86 anonim ***** válasza:
85%

Nem pedofil, hanem egy paraszt

De inkább azaz aggasztóbb, hogy téged is megbámul. Lányodként kéne rádnézni, nem nőként.

2022. jún. 12. 17:54
 43/86 anonim ***** válasza:
58%

"Ha valaki végignéz a saját lányán és megmondja neki, hogy jól néz ki akkor az undorító pedofil tuskó?"

Amilyen kevés lányt nevel még kamaszkorában is a saját apja, teljesen elszokik tőle a társadalom. Pedig milyen jót tenne a lányok önértékelésének, ha néha kaphatnának egy-egy bókot az édesapjuktól - persze anélkül, hogy mindjárt ezzel a hülyeséggel jönne mindenki, hogy ettől ő már biztos egy perverz állat...

2022. jún. 12. 18:14
 44/86 anonim ***** válasza:
79%

"49%

#4: Tehát a lányok öltözhetnek kihívóan, de ha egy férfi megnézi őket akkor rohadék állat és a farkával gondolkozik. Értem.

Kérdező: Tudod, hogy a sok 14-15 éves kiscsaj miért vesz haspólót, meg picsanacit? Hogy feltűnjenek. És amikor feltűnnek és megbámulják őket akkor mi a reakció? Perverz állat aki megnézi őket. Nem érzel itt némi ellentmondást?

Vagy csak akkor nem perverz állat, ha olyan néz rád akit te is vonzónak találsz?"

#12 Én voltam kiscsaj. Azért öltözködtem "csinosan", mert akkor népszerűbb voltam, meg mert mindenki így öltözködött. Kb. fel sem fogtam, hogy miről szól a haskivágott póló. Amikor apum visszaküldött, hogy vegyem át az ujjatlant, mert az ő gyereke ilyet nem hordhat iskolába, akkor nem azért zokogtam, mert a srácoknak nem fogok tetszeni, hanem mert az összes barátnőm is ebben jár és milyen igazságtalan, hogy nekem nem szabad.

És most sem azért nem hordok melltartót, mert el akarnám csábítani a kollégákat, hanem mert este 3 óránál többet szeretnék aludni és nem szendvedni a refluxomtól. Lehet, hogy van még 1-1 nő, akinek minden a szexről szól, de valószínűleg vele nem akarsz hosszú kapcsolatot, mert ő lesz az, aki 2-3 éven belül meg is csal.

2022. jún. 12. 19:29
 45/86 anonim ***** válasza:
85%

42

Kb mindenhol, de nem mindenki öltözik így.

2022. jún. 12. 19:42
 46/86 anonim ***** válasza:
56%

#47: De azért gondolom nem kezdted el emiatt pedofilnak titulálni mások előtt az édesapád, mondván, hogy amikor végigmért akkor szexinek talált és ezért nem engedte, hogy ilyet viselj.

Meg valószínűsítem, így felnőtt fejjel belátod azért, hogy a javadat szolgálta a dolog és nem ellened irányult.

2022. jún. 12. 19:43
 47/86 anonim ***** válasza:
55%

47

Akkor csak simán gyökér voltál. Apádnak igaza volt.

2022. jún. 12. 19:44
 48/86 anonim ***** válasza:
85%

#49 Nem mért végig és egyáltalán nem azt mondta, hogy azért nem hordhatok, mert szexi vagyok.

Azt mondta, hogy iskolába és munkahelyre nem járunk haskivágott pólóban, mert proli szokás. Amikor ellenkeztem, akkor olyasmik hangzottak még el, hogy magamról állìtok ki szegénységi bizonyítványt, meg majd jól el fognak rabolni. Meg ilyenek.

Sose hangzott el az, hogy "jól néznénk ki", mindig "csinosak voltunk" vagy "elegánsak".

2022. jún. 12. 19:50
 49/86 anonim ***** válasza:
20%
#50 ez igaz XD. De a lány osztálytársaim több, mint 50%-val együtt voltam simán gyökér XD
2022. jún. 12. 19:51
 50/86 anonim ***** válasza:
29%
Tudtuk, hogy a nők, főleg a fiatalok nagy része hülye. Apádnak igaza van. Ahogy öltözni akartál az meg messze állt a csinostól.
2022. jún. 12. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!