Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?
Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.
16/L
Vicc az egêszben, hogy 8 èvvel fiatalabb a fèrjem, nem is látszik rajtunk a korkülönbsèg, de ha megtudják a korunkat, rendszeresen viccelődnek (30-as vagyok, ő huszonèves).
Ha èn nőkènt, 57 évesen, általános iskolás fiúkra buknèk a fèl internet tele lenne velem. Úgy látszik hogy a fèrfiaknak mindent lehet, nevetsèges ez a világ.
72
Hazudsz! A női pedofíliát jobban elnézi a társadalom.
Nagyon gáz viselkedés. 16 éves voltam, mikor a fiúm apja rám volt kattanva, ilyesmi nyálcsorgatósan. Volt hogy felhívott, suli utan értem jött, el akart vinni haza, vagy magukhoz, hívott strandra, bulizni, volt is balhé hogy a fia háta mögött akart mindig "randizni". Majd mindig nyaggatott, hogy vigyem a barátnőm is ha a fiához megyek, ők addig ellesznek, negyedben menjünk ideoda. Olyan rossz érzésem volt mindig ha a közelében voltam.
Másik, amikor kiskamaszként láttam hogy szüleim egyik ismerőse úgy öleli át a lányát, hogy közben a keze a lány mellei közé lóg. Így ültek egy darabig. Engem nagyon feszélyezett, szerintem a lányt is. Nem tudom mi történt ezután, de többet nem láttuk az embert. Sose kérdeztem rá.
Volt hogy szintén tizenéves korom elején biciklizés közben leszólított egy középkorú faszi, aki kocsival volt, és verni kezdte magának pár másodperc múlva. Elhúzzam azonnal.
Nálunk dolgozó munkások (csak én voltam otthon nyári szünetben napközben) is próbáltak beédesgetni magukat a szobámba csak egy "ölelesre".
Tömött buszon, villamoson is ilyen dörgölőzés, simogatás próbálkozás részese vagy szemtanúja is többször voltam, mind fiatal lany- sokkal idősebb faszi volt.
Az utcán utánad fordulás,bambulás, füttyögés csak a kezdet.
Több az ilyen beteg ember mint ahogy az ember elképzeli. Ez mind mind zaklatás, szexuális bántalmazás. Borzalmas. Apád is ezek közé a szemetek közé tartozik sajnos, és csak a saját önkontrolljan múlik meddig megy el.
74!
Szépen felmondtad az összes feminista klisét. Köszönjük!
”Az utcán utánad fordulás,bambulás, füttyögés csak a kezdet.”
Ez a krvának öltözés párja, gyakran egyenes következménye.
"”Az utcán utánad fordulás,bambulás, füttyögés csak a kezdet.”"
Ez úgy hangzik, mintha azt mondanád, hogy aki lemásolja a házidat, az mind börtönben végzi...
76
Meg úgy, hogy az ismerkedés egyenlő a zaklatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!