Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?
Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.
16/L
Na ugye te vagy az a típus, aki ha meghallja, hogy megerőszakoltak egy nőt, akkor azon pufogsz, hogy biztos azért erőszakolták meg mert rövid szoknyában volt, sőt akkor meg is érdemli, hogy megerőszakolják, mit feltünösködik. Hát biztos azért néz ki így egy nő, mert meg akarja magát b@szatni, véletlenül sem azért mert neki ez tetszik. Nem igaz? Végül is a férfi egy ösztönei mentén cselekvő vadállat, az állatokat meg ugye nem lehet felelősségre vonni.
A mai 14 éves lányok sajnos úgy öltözködnek, mint 20 évvel ezelőtt a 20-on évesek.
A tiktok videók, insta meg youtube divat világában vannak, nem a pingpongasztalhoz járnak bandázni hétvègente, meg iskola után, hanem a csücsöri selfiket nyomják, meg a croc topjaikat mutogatják. Van, amelyiket megsaccolni sem tudod, hany éves, olyan matt glam sminket rittyent. Ez a világ szexista lett. Nem apáddal van a baj, ő csak a szokásos férfi, némi kapuzárási pánikkal. Lehet ő maga sem tudja mennyire fiatalok azok a lányok, mert mikor ő huszonéves volt, kb. akkor nézhettek így ki a korabeli lányok. Bár akkor még a szemérem valamennyire több volt, a tizenévesek az udvaron játszottak, tollasoztak, ha spagettipántos top volt rajtuk, akkor is kislányként néztek ki, a ducik sem vettek fel feszülős leggingset, meg haspólót, mert a plus size nagyon szexi.
Egy évfolyamtársam apukája jutott eszembe erről. Igaz, csak 1 sztorim van vele...: Egyszer voltam náluk, barátném, és szülei és nagyija otthon, irtó kedvesek voltak velem 1 napot ott is aludtam. Másnap ettünk, és úgy volt, vonattal megyek be a városba, hogy elérjem a másik vonatom, amire átszállok.
Addig dumált a kedves apuka, míg közösen megállapodtunk, hogy inkább ő visz el kocsival a városba.
Na már náluk beszálláskor nagyon udvarias volt, elbúcsúztam a családtól, vele irány a város.
Hááát.... ugyan semmi ízléstelen, semmi nyomulás, egyszerűen csak valahol már a piros lámpánál a dugóban állva megjegyezte, hogy mennyire büszke, hogy egy ilyen csinos hölgy ül mellette a kocsiban....
Vigyorgott addig is egész úton, de addig nem tűnt fel, hogy miért.
Tényleg nem csinált semmit, de még ez is, hogy ezt közölte, kissé fura volt. Tényleg odavolt, hogy felvág az utcán járókelők, meg többi autós előtt. Nem vagyok egy szupermodell amúgy....
Nos a felesége viszont egy iszonyúan elhízott nő akivel ráadásul nem is voltak jóban. Hát feldobtam egy napját... :)
Sztem anyukád kissé felforgathatná az állóvizet, s talán nem csinálná ezt apád!
23.
Aki krvának öltözik az vállalja a felelõsséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!