Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet benne pedofil hajlam,...

Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.

16/L

2022. jún. 12. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
86%
#53 Oksi. Így 20 évvel később én is belátom. Az érv nem lesz kevésbé valid. A lányok többsége nem azért öltözik kihívóan, mert tényleg ez a célja. Hanem azért, mert ez a divat.
2022. jún. 12. 20:00
 52/86 anonim ***** válasza:
20%
Dehogynem ez a céljuk. Másfelől hülye birkák, hogy együtt bégetnek a nyájjal. De te legalább beláttad.
2022. jún. 12. 20:13
 53/86 anonim ***** válasza:
89%
#55 Te gondolom férfi vagy... Esetleg érvelni is tudsz, hogy szerintem mi a helyzet? Mert most csak kijelentetted, hogy így van, azt sem értem, hogy mit tudsz rosszul, ami miatt téves következtetésre jutsz.
2022. jún. 12. 20:35
 54/86 anonim ***** válasza:
84%

Nem akartam eleinte belefolyni a vitába, de már úgy érzem, muszáj.

Én értem, hogy a férfiaknak tetszenek a csinos lányok, főleg, ha fiatalok, de hogy egy 57 éves felnőtt férfi gyereklányokat cicáz, meg perverzen dicsérgeti a testüket, az nagyon messze van a normálistól. Mondhatja őket szépnek, a saját lányát is, de soha nem szexuális értelemben.

Én a gimnáziumban naponta látok fiatal lányokat. Nem hiszem, hogy a mai fiatalok már 12 évesen úgy néznek ki, mint egy kocsmai sztriptíztáncosnő. Ezt egyesek imádják mondogatni, de ez csak az Instagramon, meg TikTokon meg a mitt'omén min van. A valóságban nincs ilyen, maximum elenyészően kevés kivétel. Ha én fiatal lány létemre szépen öltözök fel, akkor azt csak magamért teszem. Az meg, hogy rövid ruhát vesznek fel, az érthető, tekintve, hogy nyár van. De miért lenne valaki attól ķųřvæ, nár ne is haragudj, hogy rövidnadrágot visel? Egy fiú akkor miért vehet fel rövidnadrágot? Nyár van.

Szólj anyukádnak, hogy beszéljen apukáddal. Vagy az osztályfőnöködnek.

Remélem, megoldódik a problémád!

2022. jún. 12. 20:46
 55/86 anonim ***** válasza:
91%
Mi a kérdés?
2022. jún. 12. 20:46
 56/86 anonim ***** válasza:
90%
58 szerintem tanácsot kér, hogy hogyan oldja meg a problémát
2022. jún. 12. 20:47
 57/86 anonim ***** válasza:
23%

57

De a valóságban is így van. Nem a rövidnadrággal gan baj, hanem, hogy kilógatják belőle a pcsájukat.

2022. jún. 12. 20:49
 58/86 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy erre is azt lehet mondani hogy nem kötelező nézni.
2022. jún. 12. 20:59
 59/86 anonim ***** válasza:
34%

61

Nem kötelező krvának öltözni. Ha kibssza a pcsáját, akkor meg az minimum, hogy megbámulják.

2022. jún. 12. 21:04
 60/86 anonim ***** válasza:
87%
Délután azt hittem hogy estére minimum 100 kommentes kérdés lesz...
2022. jún. 12. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!