Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?
Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.
16/L
“megbámulok 18 körüli lányokat, mert ez a férfi ösztön“
MEGBÁMULNI rohadtul nem férfi ösztön, hanem állati ösztön! Ezt érdemes megjegyezni az összes rohadéknak, akik képtelenek nem a farkukkal gondolkodni!
"Én 35 vagyok de sokszor megbámulok 18 körüli lányokat, mert ez a férfi ösztön. Nyilván nem teszek megjegyzéseket és nem szólítom le őket meg hasonlók."
Kérdező, látod, ez van, ilyenek a férfiak - pontosabban ilyenek a jólnevelt férfiak, akik nem tesznek megjegyzéseket, stb. És kapaszkodj meg, vannak nem jólnevelt férfiak is. Ezt mindig kalkuláld bele, amikor kiválasztod, hogy miket vegyél fel!
Nem normális a viselkedese az tuti! Nézni diszkréten okés, bámulni nem! Megjegyzést tenni kortól függetlenül, főleg a tini lányunk előtt, alpári! Simán állítsd falhoz, mikor ilyen történik, kérdezz rá, "apukám, egy ilyen fiatal fruska lesz az új mostoha anyám, mint amilyen én vagyok?"!
Más téma :
Mikor, ma már ritkán, a szüleim csúnyán beszélnek velem, simán rájuk szólok, hogy a jövőben nem keresem a társaságukat, ha így beszélnek. Döbbeni szoktak és pirulni...
"állítsd falhoz, mikor ilyen történik, kérdezz rá, "apukám, egy ilyen fiatal fruska lesz az új mostoha anyám, mint amilyen én vagyok?"!"
Biztos nagyon meg fog ijedni... :DD
A pedofil a gyerekekre bukik, 14 körül a lányok már nem néznek ki gyerekként általában, tehát (legalábbis ez alapján) nem az.
Az, hogy valakinek tetszik a fiatalság, nem meglepő, mindenkinek tetszik.
Bámulni nem illik persze és a saját lánya előtt a megjegyzéseket is hanyagolnia kellene. Meg úgy általában is.
Nyilván kanos és nem túl pallérozott, azért ilyen. Remélhetőleg nem erőszakol meg senkit, főleg nem téged. Ahhoz azért elég betegnek kellene lenni amúgy is, de sajnos történnek ilyenek néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!