Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?
Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.
16/L
Az alakomat szokta dicsérgetni, stb..
A stb. mit takar?
#4: Tehát a lányok öltözhetnek kihívóan, de ha egy férfi megnézi őket akkor rohadék állat és a farkával gondolkozik. Értem.
Kérdező: Tudod, hogy a sok 14-15 éves kiscsaj miért vesz haspólót, meg picsanacit? Hogy feltűnjenek. És amikor feltűnnek és megbámulják őket akkor mi a reakció? Perverz állat aki megnézi őket. Nem érzel itt némi ellentmondást?
Vagy csak akkor nem perverz állat, ha olyan néz rád akit te is vonzónak találsz?
#12: jogos! 👍
Kérdező! Túlkombinálod.
Mivel húzta ki apad a gyufát nálad, h ilyesmivel próbálod bevádolni?
Nem engedett el vmi buliba? 3z a bosszú reszedről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!