Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet benne pedofil hajlam,...

Lehet benne pedofil hajlam, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Apámról van szó. 57 éves, és velem egyidős, sőt, még nálam fiatalabb, 14-15 éves lányokat bámul, perverz megjegyzéseket tesz rájuk. Mivel nyár van, mindenki lengébb ötlözetben van, főleg a fiatal lányok. Ha a közelünkben van egy nyáriasan öltözött lány, előre készülök, hogy miket fog mondani rájuk (cicázgatja őket, pervez hanglejtéssel dicsérgeti magában az alakjukat). A legnagyobb baj ott kezdődik, hogy engem is szokott nézegetni. Múltkor egy spagettipántos trikóban voltam, s amikor beszélgettünk, lepillantgatott a mellkasomra. Az alakomat szokta dicsérgetni, stb.. Nem merek már előtte más ruhában megjelenni, mint a hosszú nadrág-bő póló kombináció. Borzasztóan zavar ez a viselkedése, undort vált ki belőlem, amikor ilyen fiatal lányokat bámul. Anyámmal rég megromlott a kapcsolatuk, együtt élnek még, de mintha idegenek lennének. Ez már egy pár éve így megy, viszont a fentebb említetteket mostanába kezdte.

16/L

2022. jún. 12. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
25%

Az alakomat szokta dicsérgetni, stb..

A stb. mit takar?

2022. jún. 12. 15:01
 12/86 anonim ***** válasza:
36%

#4: Tehát a lányok öltözhetnek kihívóan, de ha egy férfi megnézi őket akkor rohadék állat és a farkával gondolkozik. Értem.

Kérdező: Tudod, hogy a sok 14-15 éves kiscsaj miért vesz haspólót, meg picsanacit? Hogy feltűnjenek. És amikor feltűnnek és megbámulják őket akkor mi a reakció? Perverz állat aki megnézi őket. Nem érzel itt némi ellentmondást?

Vagy csak akkor nem perverz állat, ha olyan néz rád akit te is vonzónak találsz?

2022. jún. 12. 15:07
 13/86 anonim ***** válasza:
67%
14-5 évesek nyilván nem egy nagyapjuk korabeli, gusztustalan vènembernek akarnak tetszeni.
2022. jún. 12. 15:12
 14/86 anonim ***** válasza:
84%
Pedofil: serdülőkor előtti gyerekek érdeklik...
2022. jún. 12. 15:12
 15/86 anonim ***** válasza:
24%

#12: jogos! 👍

Kérdező! Túlkombinálod.

Mivel húzta ki apad a gyufát nálad, h ilyesmivel próbálod bevádolni?

Nem engedett el vmi buliba? 3z a bosszú reszedről?

2022. jún. 12. 15:28
 16/86 anonim ***** válasza:
93%
Nem pedofil, primitív. De mindig is az volt, csak neked most kezd feltűnni. Anyád biztos előbb rájött. Iszik is?
2022. jún. 12. 15:48
 17/86 anonim ***** válasza:
88%
Nem pedofil, csak undorító alak.
2022. jún. 12. 15:53
 18/86 anonim ***** válasza:
80%

#12: biztos ismered.... telitalalat...😁

[link]

2022. jún. 12. 15:55
 19/86 anonim ***** válasza:
84%
Biztos is, a korosztályuknak. Apuka és sorstársai ezt pontosan tudják, kompenzálnak is ezerrel. Amivel csak még szánalmasabbakká teszik magukat. :)
2022. jún. 12. 16:01
 20/86 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem ez normális mert férfiból van a fiatalok meg mindig is jobban néztek ki az idősebbeknél.
2022. jún. 12. 16:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!