Senki sem beszélt sem túlnépesedésről, sem erőn felül igyekvő szülőkről. Nem, nem azért reklamálunk sokan, hogy miért nem lettünk elhajtva, vagy intézetbe miért nem kerültünk. A lényeg: gyereket vállalni nem kötelező, nem alanyi jog, hanem felelősség mindenek előtt! Honnan tudod, hogy a mentálisan súlyosan k.o. szülő nem örökít adósságot, és főleg nem püföli a gyereket? Ugye tudod jól, hogy a mentálisan betegek pont nem arról híresek, hogy mindent meg tudjanak adni, sokan pedig kifejezetten bántalmazóak közöttük. Engem is vert az anyám, a lelki része még rosszabb volt, de persze segítséget nem kért volna, ő volt az ártatlan áldozat, mindenki más őt bántotta. Nem tudom, miért kell állandóan az áldozatokat hitelteleníteni meg látatlanban megszakérteni a dolgokat úgy, hogy egy percet se éltél a másik életéből. A szüleimnek egy percig sem lett volna való gyerek. Ehhez pedig semmi köze Európa túlnépesedésének...
2022. jún. 9. 11:39
32/36 anonim válasza:
Jah és ne, nem kell a terelés, itt nem arról van szó, hogy nem kaptál meg tőlük egy sz.ros iPhone-t...
2022. jún. 9. 11:40
33/36 anonim válasza:
"Ezt a náci Németországban eugenikának hívták."
Annyira bírom, hogy a gyerekvállalás szempontjából soha nincsenek szabályok, mert hát ahhoz MINDENKINEK JOGA VAN, legyen akármekkora félőrült retardált szardarab a világ végén egy utolsó putriban, az is világra foshat 10 gyereket ha akar.
Az életben szinte mindenhez tanulmányok, papírok kellenek, amik valamennyire biztosítják, hogy te értesz a dologhoz. Jogosítvány, szakmák, végzettségek, nyelvtudás. Miközben a gyerek felnevelése mindentől nagyobb feladat, mégsem nézi senki, hogy alkalmas-e rá az illető.
2022. jún. 9. 18:13
34/36 anonim válasza:
Jaja sajnos, meg az örök aduász náci hiszti kártya. Szerencsére egyre kevesebben vevők rá, ahogy az is öröm, hogy egyre többen adnak a gének minőségére, a jó nevelésre, és merik kimondani bátran, ha a szüleik alkalmatlanok voltak. A 9-10-es hozzászóló vagyok, a gyerekkorom után kiosztom az összes ilyen kéretlenül okoskodót a falloszba.
2022. jún. 9. 18:29
35/36 anonim válasza:
Egyébként rémlik, hogy ezzel a hisztis nácizóval már találkoztam egy másik kérdés alatt, ott is ez volt a téma, és akkor is csak bőszen nácizni tudott, hogy engem biztos annak neveltek a szüleim. Ó, ha tudta volna, hogy pont a szüleimből kiindulva vallom azt a nézetet, hogy a gyerek marhára nem jog, és rohadtul nem való mindenkinek gyerek. 🤡
2022. jún. 9. 18:31
36/36 anonim válasza:
Ez attól függ hogy gyerekvállaláskor már tisztában volt e az elmeállapotával. Ha igen, és ennek ellenére vállalt gyereket akkor jogos haragudni.
Ha nem volt tisztában, mert pl csak szülés után mondjuk 3-4 évvel derült ki akkor sajnos ártatlan és nincs mit tenni csak segíteni egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!