Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen borzasztó nekem...

Miért ilyen borzasztó nekem egyedül élni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok és két éve elköltöztem szüleimtől jelszóval önálló életet éljek és nőjjek fel és társai, viszont két év alatt nekem egy szenvedés, egyszerűen borzasztó egyedül élni, nő nem jöhet szóba mert képtelen vagyok párkapcsolatra különböző okok miatt. Egyszerűen nagyon visszamennék szüleimhez valahogy ez sokkal könnyebb volt, én vagyok ilyen fura vagy miért érzem azt hogy jóval könnyebb jobb lenne szüleimmel élni..
2022. máj. 22. 16:36
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Miért érzed azt,hogy könnyebb lenne velük élni? Anyagilag vagy a házimunka miatt?

Esetleg egyedül érzed magad,mert nem vár otthon senki,nincs kit megölelni?

Vagy lehet,hogy honvágyad van?

Ez így mind együtt....

2022. máj. 22. 20:27
 22/36 anonim ***** válasza:
81%

Esetleg egy lakótárs? Megoszlanak a költségek és a háztartási feladatok.

Háziállathoz mit szólsz? Rengeteg szeretetet tudnak adni.

Szerintem ne temesd magad abból a szempontból,hogy nő nem jöhet szóba. Sokan élnek párkapcsolatban olyanok,akikről egy kívülálló el sem tudja képzelni,hogy van valakije, mégis van valaki,aki imádja.

Ha pedig honvágyad van, látogasd meg a szüleidet többször is,hátha segít :)

2022. máj. 22. 20:47
 23/36 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyunk egyformák. Ha neked nem jön be a különélés, akkor beszélj velük és költözz haza. Kinek így jó, kinek meg úgy.
2022. máj. 22. 21:42
 24/36 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ne költözz vissza
2022. máj. 23. 15:43
 25/36 anonim ***** válasza:
83%

Érdekes ez.

Egyrészt megértem. Én magam is sokáig éltem lakótársakkal, megszoktam, hogy mindig van valaki a lakásban. Csak ennek rohadtul nem örültem.

Most örülök az egyedüllétnek, viszont elég üresnek érzem a lakást (még az is) társaság nélkül.

Másrészt meg fel kell nőni, fel kell találni magad, kimozdulni, hobbikat találni, aztán idővel párt keresni. Mert még mindig könnyebb egyedül ismerkedni, mint azzal kezdeni, hogy most nem lehet hozzád felmenni mert ott vannak anyádék.

2022. máj. 23. 20:56
 26/36 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem csak anyuci főztje hiányzik neked, meg hogy rendbetette a lakást. Ha anyukád nem lenne, csak apukád, akkor is vissza szeretnél költözni? Ugye, hogy nem!
2022. máj. 23. 23:06
 27/36 A kérdező kommentje:
26. Akkor biztos nem, persze hogy hiányoznak ezek....miért kinek ne hiányoznának?
2022. máj. 24. 06:56
 28/36 anonim ***** válasza:
86%

27. Akkor nem a szüleid hiányoznak neked, hanem csak az anyukád!

Nekem pl. nem hiányozna a kiszolgálás, eleve nem szeretek senkinek sem adósa lenni, mert hiába egy család vagytok, ha nem magad intézed a dolgaidat, akkor nem is vagy a magad ura, mindig engedelmeskedned kell cserébe, kussban lenni, meg ilyenek. Én saját magamnak is meg tudom főzni az ételeket, ugyanolyan finomakat, mint otthon a szülői házban, vagy akár van olyan étel, amit még jobban is meg tudok csinálni, a saját szájízem szerint.

Ami pedig a rendrakást, takarítást illeti, nos, ezt én sem szeretem csinálni, vagyis még ez sem igaz, inkább csak nem szeretem ezzel tölteni az időmet. Ha csak napi 4-5 órát dolgoznék 8 helyett, semmi bajom nem lenne vele. De ezzel kapcsolatban meg mindig ott van az, hogy ha kapsz valamit, pl. takarítást, neked is kell adnod valamit cserébe, vagy te ezt nem így érzed? Neked az a természetes, hogy kiszolgálnak, és nem adsz vissza cserébe semmit? Mert ha igen, akkor ez elég nagy gond. Ha pl. takarítanak rád, akkor mondjuk neked kéne intézned a bevásárlást, mosogatást, vagy bármi olyan dolgot, amivel te is adsz vissza. Nekem pofám nem lenne ahhoz, hogy ilyen dolgokat elfogadjak, mert nem szokásom kihasználni az embereket, rosszul érezném magam ettől, aljas embernek. Vagy fizetned illene ilyesmiért. Akkor is, ha családtag, tehát anyukád, hiszen nem vagy már gyerek.

De gondolom így már nem tetszene...

2022. máj. 24. 07:51
 29/36 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, fuss vissza anyuci szoknyája alá, normális nőnek nem fogsz így kelleni.
2022. máj. 24. 07:53
 30/36 anonim ***** válasza:
55%
35 évesen így viselkedni gyökérség.... mint egy 6 éves óvodás.
2022. máj. 24. 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!