Borzasztóan magányos vagyok, mit tehetnék?
Esetleg egyedül elmenni bulizni?
Vagy egy másik lányt találni?
Nekem is hiányzik az exem, ő egyben volt nekem a barátnőm és a legjobb barátom :)
Nincsennek barátaim szóval érted mire értem.
Megviselt a szakítás és ugye jön majd a szülinapom és az érdekes, hogy nekem meg az exemnek ugyanakkor van. Jönnek a magányos ünnepek :) Anyám és öcsém van ennyi.
Szóval átérzem kedves kérdező
Egyre több a magányos, mert a világ nem emberi értéket értékel, hanem a testi, az anyagi dolgokat.
DE!!! nem az a megoldás, hogy beülünk a sarokban, nyalogatva a sebeinket, és sajnálgatni, hogy "ez a világ nem méltó hozzám, úgyhogy magányos vagyok". Tegyél ezért a világért, hogy ne legyen ennyire méltatlan. Tegyél másokért és meg fogod találni azokat az embereket, akik szintén ezt teszik, lehet hamarabb fogsz társakat találni.
De ha ugyanolyat akarsz, mint te, akkor azért nem találod, mert ő is bent ül a sarokban és sajnálgatja magát....
Ajánlom neked Tony Lake: A magány című könyvét.
Amíg olvastam, addig se éreztem magamat magányosnak, utána pedig sokkal jobb lett :)
7. Mert hol élsz?
Szerbiába ahol a Magyarokat ölik? Akkor itt nem unatkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!