Borzasztóan magányos vagyok. Unok mindent?
Figyelt kérdés
Nem rég halt meg édesapám. Ő volt az utolsó élő rokonom. ( 4 hónapja ) barátnőmmel is 4 hónapja szakitottam és nem nagyon találok mást a helyére. Barátaimmal nagyon nem vagyok jóban mostanság. Felőröl a magány. teljesen egyedül vagyok,egyre többet iszom és kevesebbet járok be dolgozni. Pszichológust utálom és nem megyek többet hozzájuk. lehetséges egyedül kijutni egy ilyen helyzetből ? 22/f2014. szept. 27. 01:49
1/1 anonim válasza:
Szia, vannak távolabbi rokonaid, akikkel eddig nem tartottad a kapcsolatot? Vagy tudnál szólni szomszédok, ismerősök közül azoknak, akik szeretnének Veled lenni, segíteni Neked?
Budapesti vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!