Magányos vagyok, és ez kikészít; mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyetem miatt nem igazán van időm barátkozni, lazulni. A családom távol van, és én pedig annyira stresszes vagyok, hogy mindig sírásba torkollik. Szinte soha nem vagyok boldog, ráadásul az egyetem is nagyon rosszul megy.2014. márc. 17. 08:08
1/6 anonim válasza:
vegyél hörcsögöt :D
ha úgysem megy a suli minek erõltetni?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem merem elmondani a szuleimnek. Masfel honapot mar jartam egy egyetemre, de otthagytam. Akkor megertetted, es azt mondtak, hogy akkor csinaljam, amit szeretnek. Most ott vagyok, amit szerettem volna csinalni, de nagyon nem tetszik, csalodtam, nagyon nem megy az egyetem, stresszes vagyok...
2014. márc. 17. 09:17
3/6 A kérdező kommentje:
Orakra is bejarok, mert nagyon felek, hogy a szuleim csalodnak bennem, ha megint nem sikerulnek a vizsgak. De annyira kinzas ez az egesz bejaras az orakra...
2014. márc. 17. 09:19
4/6 anonim válasza:
A középsulit, hogy bírtad?
Csak az egyetemen kezdődtek a problémáid?
Lakótársaid vannak, velük jól kijössz?
5/6 anonim válasza:
nem kötelezõ egyetemre járni, menj fizetõs fõsulira, oszd be te az idõdet, de egy olyan szaknak amin szenvedsz nem érdekel értelme sincs, azért, hogy bõvítsd azok táborát akik nem tudnak elhelyezkedni a végzettségükkel...
6/6 anonim válasza:
Miért nem barátkozol a többi egyetemistával?Hívd el őket hozzád
,vagy csináljátok együtt a leckét.Próbálj meg ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!