Te mit teszel amikor magányos vagy?
Figyelt kérdés
Nincsenek itthon szüleim jó időre elmentek egyedül vagyok itthon életembe először. Barátaimról pont most derült ki, hogy nincs - az a 2 szem sem. Teljesen egyedül vagyok, magányos, elkeseredve. Ilyenkor?2013. dec. 28. 20:50
1/11 anonim válasza:
Keress egy jó filmet, vagy sorozatot. Esetleg táncolj, énekelj, engem az sokszor felvidít. Ha van állatod, foglalkozz vele!
2/11 anonim válasza:
Hello
Próbálj meg új barátokat keresni. Fórumozni olyan témában ami érdekel, ott találsz majd olyanokat akikkel el tudsz beszélgetni.
Egyébként mennyi idős vagy?
3/11 besenyőpistabácsi válasza:
Élvezem a magányt, nem kell csak magamra figyelnem, gépezek, tévézek!
4/11 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok.
Nemtudok konkrétan semmit sem csinálni csak belegondolok és akkor sírok és tombolok. Nincs senkim akivel megbeszélhetném .
2013. dec. 28. 20:56
5/11 A kérdező kommentje:
Énis szeretek egyedül lenni de ilyenkor nem. Nagyon rosszul érzem magam most és szükségem lenne valakire aki csak átölel és sírhatok a vállán de nincs..
2013. dec. 28. 20:57
6/11 anonim válasza:
Felhivok valakit telefonon pl. a csalàdból vagy jo ismeröst.
Most kicsit kėsö van telefonálni.
Minden esetre holnap mar nem fogod ilyen tragikusnak látni a hejzetet.
Ha van egy jo tábla csoki AZ segitene!
7/11 A kérdező kommentje:
Már egy jó pár napja tart
2013. dec. 28. 21:05
8/11 anonim válasza:
Nekem ilyenkor Sport segit!
Futás pedig nem vagyok sportos tipus.
9/11 A kérdező kommentje:
Még reménykedem hogy mégsem vesztettem el a barátaim és még is eljönnek hozzám.. de nincs sok esély rá
2013. dec. 28. 21:17
10/11 besenyőpistabácsi válasza:
Ha nem vesztetted el őket, most akkor sem számíthasz rájuk. Kerss új ismerősöket, barátokat! A facebook-n átmeneti ismerősöket találsz, oda azok járnak, akik az életben nem tudnak normálisan kommunikálni, mert nincs kivel, vagy nincs miről. Találhatsz egy rég elfelkedett ismerőst, barátot akár egy másik közösségi oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!