Magányos vagyok mit tegyek?
Próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni, és mikor vmi negatív jut az eszedbe, tereld el a gondolataidat.
Én is így vagyok egyébként, ahogy te, de most próbálok változtatni. Senki nem akar egy búvalbélelt, nyavajgós emberrel barátkozni. Én se akarnék.:D Legyél olyan ember, akivel te is szívesen barátkoznál. Kedves, mosolygós, érdeklődő, figyelj másokra, stb. Aztán keress vmi hobbit, ahová eljárhatsz és új emberekkel találkozhatsz, pl sport, tanfolyam, iskola. Persze sokáig fog tartani és nehéz lesz, de egyszer sikerülnie kell. Én ezt tervezem tenni és reménykedem.:)
persze, barátokat nem talál az ember, hanem az egy folyamat eredménye, hogy valakinek vannak barátai, amit úgy hívunk, hogy ismerkedés.
pl. kezdésnek leírhatnád a nemed és a korod, esetleg azt, hogy merre laksz és lehet, hogy valaki máris kedvet kap a veled való ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!