Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magányos vagyok mit tegyek?

Magányos vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta magányos vagyok nincs SENKI akiben megbízhatok vagy akinek számítanék. Néha hónapokig tudok így élni, de most már elegem van, teljesen elegem van, nem bírok tovább magányosan élni, nem vagyok rossz ember, rengetegszer próbáltam ellene tenni, hogy ne így legyen, de semmi nem sikerült. Ne írjatok olyat, hogy keress barátokat stb., mert barátokat nem lehet csak úgy találni.
2012. máj. 1. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajna ezzel én is vagyok! :S Próbálkozz azért, hátha találsz vkit! Ha gondolod, írj privit, legalább lesz kivel beszélgetni! :)
2012. máj. 1. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni, és mikor vmi negatív jut az eszedbe, tereld el a gondolataidat.

Én is így vagyok egyébként, ahogy te, de most próbálok változtatni. Senki nem akar egy búvalbélelt, nyavajgós emberrel barátkozni. Én se akarnék.:D Legyél olyan ember, akivel te is szívesen barátkoznál. Kedves, mosolygós, érdeklődő, figyelj másokra, stb. Aztán keress vmi hobbit, ahová eljárhatsz és új emberekkel találkozhatsz, pl sport, tanfolyam, iskola. Persze sokáig fog tartani és nehéz lesz, de egyszer sikerülnie kell. Én ezt tervezem tenni és reménykedem.:)

2012. máj. 1. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Második, köszi! Elhiszed, hogy ezek közül már mindet próbáltam? Nem egyszer, sokszor. A hétköznapokban nem vagyok búvalbélelt, csak mikor már a legmélyebb ponton vagyok.
2012. máj. 1. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is teljesen így vagyok...
2012. máj. 1. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki magányos írjon nekem!
2012. máj. 1. 20:24
 6/6 anonim válasza:

persze, barátokat nem talál az ember, hanem az egy folyamat eredménye, hogy valakinek vannak barátai, amit úgy hívunk, hogy ismerkedés.

pl. kezdésnek leírhatnád a nemed és a korod, esetleg azt, hogy merre laksz és lehet, hogy valaki máris kedvet kap a veled való ismerkedéshez.

2012. máj. 2. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!