Magányos vagyok, elveszett, mit tegyek?
Volt egy lány az életemben, őt tartottam az igazinak, én voltam a legjobb haverja, aztán beleszerettem, 2 évig vártam, talán ad esélyt, mert elmondtam neki, nem mondta azt sem, hogy adni-e fog, azt sem, hogy ha nem akkor miért...Egyszer csak azt írta sms-ben, hogy mivel a haverja vagyok, jobb ha tudom, hogy több mint fél éve jár valakivel...semmi magyarázat, most sem tudom miért csinálta, mindent megtettem érte, megvigasztaltam ha egyedül volt, amikor sírt, amikor szüksége volt rám én kiálltam mellette 5 éven át.Bár aggódott miattam, mikor aznap részegen felhívtam és beszéltem vele, meg írt is, de én nem reagáltam május eleje óta(1 sms-re meg 1 csörgetésre).Mindig jó volt hozzám, de valahogy úgy érzem kihasznált...nehezítette a dolgot, hogy nagyon kevésszer láttuk egymást és többnyire sms-ben beszéltünk, mert 60 km-re lakik tőlem.Kezdem elfelejteni, múlik a szerelem és vele együtt én is...néha szeretnék összejönni valakivel, mert már nagyon régóta egyedül vagyok...néha pedig eszembe jut az édes mosolya, a csillogó szeme, a gyönyörű haja, a megnyugatató hangja, és hogy soha többé nem látom...:(
20/f
Szokványos történet, amiből 12 egy tucat. Te voltál a lány egyik barátnője, aki véletlenül hímnemű. Félreértetted a helyzetet, és kiléptél ebből a szerepből, mire el lettél küldve. Így megy ez.
A megoldás az, hogy legközelebb ha egy nőtől akarsz valamit, akkor ne a hímnemű barátnője próbálj lenni, hanem férfiként lépj fel vele szemben.
Nem tragikus a történeted, inkább pozitív kicsengésű, mert sikerült kigyógyulnod ebből az egész illuzórikus kapcsolatból. Ráment 5 éved, ami kicsit magas tandíj, de jobb későn, mint soha!
Legközelebb, ha nővel lesz dolgod, már tudni fogod, mi NEM célravezető a csajozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!