Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magányos vagyok mit csináljak?

Magányos vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés
járok pszichiáterhez szedek gyógyszereket de nem érzek tőlük semmit , emberekkel nem nagyon tudok kommunikálni még facebook on sem nemhogy a való életbe és már nem birom az egészet 21/F
2012. máj. 13. 14:17
 1/4 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Csináld azt amit szeretsz, foglald le magad. Menj el családdal vagy barátokkal (ha vannak) valamerre. Amúgy "csak" a magányosság a baj? Gyógyszereket meg hagyd a fenébe. Olvass könyveket, menj el agykontroll tanfolyamra. Ha gondolod írj privit, én is magányos típus vagyok, de nem zavar különösebben.

21/N

2012. máj. 13. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
van esetleg facebook od? :)
2012. máj. 13. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

nem Te vagy az egyetlen magányos ember a Földön, keress magányosakat :)

én meg épp unatkozom, dobj egy üzit! ;)

21 L

2012. máj. 13. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy csónakban evezünk... illetve mégsem, mert ugye a mi csónakjaink egy személyesek.

Én mindig is magányos voltam, nem ismer senki igazán.

A kommunikáció nekem is nehezemre esik. Én lelkileg nagyon gyenge és érzékeny vagyok, és ezt nem merem felvállalni, szégyellem. Azt hiszem azért nem, mert az alakult ki bennem, hogy egy férfinak nem ilyennek kell lennie.

A hétköznapokban egy másik ember képét mutatom, aki felszínes és nincs szüksége másokra. De már elegem van nekem is. Ez nem élet. Sokat gondolkodom azon, hogy mi, magányosak miért vagyunk a világon egyáltalán. Ha boldog és nyílt embereket látok, mindig elfog az a borzasztó érzés, amit szerintem már Te is éreztél. Keserűség, irigység és csalódottság egyszerre.

Én sem tudom, hogy mi tévő legyek, de úgy érzem egy óriási változás kell az életembe. Olyan dologba kell belefognom, ami bizonytalan, ijesztő és teljesen új. Én most ebben látom a megoldást.

Kívánom Neked, hogy sikerüljön kiszabadulni ebből a mindennapi pokolból.

26/F

2012. máj. 14. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!