Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert nem erzem jol magam a...

Miert nem erzem jol magam a szuleim nelkul? Miert vagyok nelkuluk maganyos?

Figyelt kérdés

Egyetemre jarok, ami majdnem 200 km a szulovarosomtol. Ahogy eljovok otthonrol mindig szomoru vagyok, sirhatnekom van, es elveszettnek erzem magam. Tudom, hogy el kell szakadjak toluk, de rajtuk kivul nincs mas tamaszom. Mindenki azt mondta, hogy el fog mulni, megis tobb, mint fele eve vagyok egyetemista, es az elejen nem hianyoztak annyira, viszont minel tobbet toltok az egyetemen, annal jobban hianyoznak.

Amugy 2hetente hazajarok 1-2 napra

2014. febr. 19. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress barátokat vagy párkapcsolatot.
2014. febr. 19. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem érzed jól magad az egyetemen? Nincsenek barátaid?
2014. febr. 19. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Parkapcsolat teren 3 eve megbuktam. Azota szerelmes vagyok egy pasiba, de elszurtam. Akikkel meg jobban osszebararkoztam az egyetemen, azok otthagytak es elmentek haza :(
2014. febr. 19. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Minden percet ugy toltok el az egyetemen, hogy tiszta ideges vagyok, elotte orakkal szinten stresszes vagyok...
2014. febr. 19. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Hova jársz egyetemre? Valószínű, hogy azért hiányoznak annyira a szüleid, mert magányos vagy.

Én sokáig nagyon jól éreztem magam távol az otthoniaktól, viszont nekem csak most kezdtek el borzasztóan hiányozni a szüleim és az otthoni dolgok; amióta egyedülálló vagyok és azok akikkel jóban voltam végeztek, vagy csak simán itt hagyták az egyetemet..

2014. febr. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!