Miért ilyen borzasztó nekem egyedül élni, mit csináljak?
És miert nem költözöl akkor haza? Nem azzal kell foglalkozni hogy mit gondolnak masok vagy mi a társadalmi elvárás, csak azzal hogy neked mi a jó.
Úgy éld az életedet ahogy szeretnéd ahogy neked jó.
Bár én élhetnék az anyámtól kulön. Minden vágyam lenne. Nem tudok így kapcsolatot sem alakítani.
Más meg önként visszamenne .....Nem értem.
Lehet az a gond, hogy egyedül vagy -nem párkapcsolatra értem-. Szoktál eljárkálni barátokkal?
Ha jelenleg csak dolgozol és haza mész folyamatosan egyedül vagy attól érezheted magad rosszul. Amíg a szüleidnél laktál, velük mindennap tudtál beszélgetni, ami mondjuk nem egyenértékű azzal, hogy felhívod őket.
Ezekről nem írtál, szóval csak tippelek.
Meg egyébként akár vissza is költözhetsz ha úgy volt jó (szüleidnek is).
Ha a szüleid örülnének neked, akkor költözz vissza.
Megpróbáltad, most már tudod, hogy nem neked való.
#2-sel értek egyet, nincs két egyforma ember, két egyforma élethelyzet, tedd azt, ami neked és a környezetednek jó, ne foglalkozz senkivel.
Hianyzik, hogy kiszolgaljanak mi? :D
Persze, hogy konnyebb veluk elni, ha megcsinalnak mindent helyetted. De ne legyel onzo, nem gondolod, hogy nekik is jar mostmar egy kis “gyerek” nelkuli elet? Sot, igy is eleg keson repultel ki.
Hagyd oket nyugodtan.
Nyilvánvaló, hogy az lenne a megoldás ha beszélnél a szüleiddel és visszaköltöznél.
Nem kell sem szégyenkezni, sem vonakodni, menj és érezd jól magad! 🙂
Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!