Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen borzasztó nekem...

Miért ilyen borzasztó nekem egyedül élni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok és két éve elköltöztem szüleimtől jelszóval önálló életet éljek és nőjjek fel és társai, viszont két év alatt nekem egy szenvedés, egyszerűen borzasztó egyedül élni, nő nem jöhet szóba mert képtelen vagyok párkapcsolatra különböző okok miatt. Egyszerűen nagyon visszamennék szüleimhez valahogy ez sokkal könnyebb volt, én vagyok ilyen fura vagy miért érzem azt hogy jóval könnyebb jobb lenne szüleimmel élni..
2022. máj. 22. 16:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Miért érzed azt,hogy könnyebb lenne velük élni? Anyagilag vagy a házimunka miatt?

Esetleg egyedül érzed magad,mert nem vár otthon senki,nincs kit megölelni?

Vagy lehet,hogy honvágyad van?

2022. máj. 22. 18:00
 12/36 anonim ***** válasza:
83%
"nő nem jöhet szóba mert képtelen vagyok párkapcsolatra különböző okok miatt." Szerintem azokkal a különböző okokkal kellene kezdeni valamit, mert nem az probléma, ha nincs párkapcsolatod, de az már baj, ha azt állítod, képtelen vagy rá. Ezek alapján gondolom nincsenek megfelelő szociális kapcolataid sem, pl barátok, akikkel összejársz, élményeket gyűjtesz. Az elég nagy probléma, ha nem vagy képes feltalálni magad 35 évesen és zavar az önállóság.
2022. máj. 22. 18:03
 13/36 anonim ***** válasza:
83%
Sürgősen szükséged lenne pszichiáterre.
2022. máj. 22. 18:11
 14/36 anonim ***** válasza:
80%

Ne költözz vissza a szüleidhez, mert ők már valószínűleg szeretnének nélküled élni. Csak nem lett így kimondva. Nekik is joguk van kettesben lenni, ha már felnőtt a gyerekük. Keríts barátokat, lánybarátot inkább, mert két férfi nem szokta úgy tartani a kapcsolatot, mint két nő. Vagy egy férfi, egy nő, ha barátok.

Két férfi barát, haver nem szokott átjárni egymáshoz, együtt tölteni a szabadidejét, ide-oda eljárni, vagy csak úgy egymásra írni, hogy dumcsizzanak. De ezt egy lánybaráttal megteheted, sok lány vágyik egy ilyen fiúbarátra, akivel nem jön össze, nincs szex, csak úgy van, mint egy testvér.

2022. máj. 22. 18:57
 15/36 anonim ***** válasza:
79%

Nem pszichiáterre, mert nem beteg, hanem pszichológusra.

Nehogy visszaköltözz, akárhányan is javasolják itt ezt. Ne visszafele haladj az életben. Az élet rendje az, hogy felnőtté válsz, nem maradsz a szüleid pici fiacskája. Gondold végig, mi hiányzik a régi életedből, és azokat kell más formában pótolni. Ideje a párkapcsolatnak. Úgy neveltek, hogy azt hidd, egyedül nem vagy képes semmire, mindent megcsináltak neked, hát most módod van rá, hogy a saját elért eredményeidben leld kedvedet.

2022. máj. 22. 19:09
 16/36 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem jöhet szóba? Ez volna a lényeg.
2022. máj. 22. 19:10
 17/36 anonim ***** válasza:
83%

Ha az hiányzik, hogy nincs kihez szólni, nincs kivel együtt nézni a tévét, vagy együtt kajálni, akkor ezt csak egy társ tudja pótolni. Egy barát is, de nyilván vele ritkábban lehet ezt kivitelezni, nem napi szinten.

Miért ne lennél alkalmas egy párkapcsolatra? A szüleiddel éltél sokáig, ebből az következik, hogy tudsz alkalmazkodni másokhoz, egy párkapcsolatban is csak ennyi kell, hogy alkalmazkodsz a másikhoz.

2022. máj. 22. 19:14
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
azért tényleg én imádom a gyerekeimet, de nem szeretném, ha 35 évesen velem laknának.
2022. máj. 22. 19:21
 19/36 anonim ***** válasza:
86%

A kiszolgalas hianyzik vagy a tarsaság?

Nem mindegy...

2022. máj. 22. 19:37
 20/36 anonim ***** válasza:
74%
Kérdezőnk velünk is képtelen kapcsolatba lépni. Még jó, hogy kérdezni tudott. Többit oldjuk meg mint otthon a szülők.
2022. máj. 22. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!