Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire normális egy...

Ez mennyire normális egy anyukánál?

Figyelt kérdés

Szóval , 20 éves vagyok , kiskorom óta azt hallom hogy nem vagyok elég vékony , fogyjak hogy nezek ki stbstb. Megjegyeznem hogy ez akkor volt amikor igenis vékony voltam !

Amióta felnőttem és tényleg magamra szedtem kilókat és nem vagyok meg mindig egy nem tudom milyen dagadek úgy nez rám mint egy szégyenre. Állandóan csak az megy hogy uristen hogy nezek ki o már fix megölte volna magát stb stb.

Nem tudok rájönni miért csinalja ezt, vékony ember tehát nincs mire irigy legyen tok szép a korához képest .

Megjegyzésnek én 175 cm vagyok és 68 kg .

2022. máj. 16. 15:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem pont jó lehetsz.
2022. máj. 16. 17:50
 22/35 A kérdező kommentje:
Egyébként másban nagyon jó viszonyunk van és nagyon szeretem de erre az egyre ugrik nagyon .
2022. máj. 16. 17:53
 23/35 anonim ***** válasza:
79%
Akkor ezt a téamkört kerülni kell, ileltve ha eljönne is mielöbb átváltani másra.
2022. máj. 16. 18:41
 24/35 dregor ***** válasza:
63%
Elmegyek veled egy ilyen családi ebédre és majd kifejezem valahogy, hogy milyen jó nő vagy. :D Akkor talán békénhagy. xD
2022. máj. 17. 13:15
 25/35 anonim ***** válasza:
85%

Ezt addig tudja játszani igazán, ameddig hagyod, ill. látja, hogy hatást ér el vele nálad. Ha azt látja, hogy bánt, akkor csinálja csakazértis.

De mi van, ha másképp reagálsz következetesen egy ideig.

Mosolyogva mondod pl. hogy:

De képzeld, anya, a pasim pont azt szereti, hogy van mit fogni rajtam, és nagyon jó vele a szex. - szerintem erre megkukulna.

Vagy nem is neked akarok tetszeni, hanem a pasimnak.

És nem gáz, ha úgy mondod, hogy nincs pasid. Idővel leszakad szerintem a témáról.

2022. máj. 17. 13:23
 26/35 anonim ***** válasza:
87%

Én 172 cm vagyok, egész életemben 68 kg voltam, az tökéletes volt. Aztán 20 év után leszoktam a cigiről és bárcsak megint 68 kg lehetnék. :-(

Az én javaslatom, hogy amikor anyád elkezd ilyet mondani, akkor kezdj el beszélni, pl. az időjárásról.

PL. "Ne egyél annyi sütit kislányom!"

Mire te: "Jó meleg volt ma!"

"Hallod? Így is kövér vagy!"

"Azt hallottam, hogy egész héten meleg lesz."

"Nem érted? Tedd le a sütit!"

"Bár nem bánnám, ha esne az eső, mert ki van száradva minden."

és így tovább, mintha nem hallanád. Ne reagálj a beszólásaira. Így abbahagyja.

2022. máj. 17. 15:02
 27/35 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó 😂
2022. máj. 19. 23:43
 28/35 Kései Sirató ***** válasza:
41%

Anyukád kórosan sovány és azt tartja normálisnak?

Ha legközelebb kötekszik, te is reagálj viszontkötekedéssel.

Mondd neki, hogy nem fehér a foga, hanem sárga és hogy néz már ki.

Vagy mondd neki, hogy igen széles/ keskeny a csípője.

Túl alacsony, vagy túl vastag a bokája.

Találj valamit , amivel visszavághatsz, az ilyen hatásos szokott lenni.

2022. máj. 20. 08:26
 29/35 anonim ***** válasza:
64%
#28 Ennek pont nincs semmi értelme, mert akkor csak egy nagy veszekedés lesz belőle, és mindkettőjükből csak a legrosszabb jön elő. Anyja nem csap a homlokára, hogy rosszul viselkedik, és változnia kéne.
2022. máj. 21. 13:37
 30/35 anonim ***** válasza:
11%
Anyukád nem szeret téged. Elég bunkó paraszt az ilyen szülő.
2022. máj. 23. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!