Normális, ha egy 15-16 éves lánynál van beleszólása az anyukának a szőrtelenítésbe?
Figyelt kérdés
Szemöldök szedés,bajusz,hónalj,láb,kar,bikini,szóval tényleg minden. Normális,ha ezek közül bármelyikbe is van beleszólása az anyukának?? A beleszólás alatt a tiltást értem.
Kort is írjatok lécci! :)
Köszi!
2015. aug. 24. 10:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem kéne beleszólnia. Miért tiltja? Azt akarja, hogy a lánya szőrös legyen és ápolatlan?
Vagy csak a szőrtelenítés módjával van gondja?
2/8 anonim válasza:
Mindenki a saját teste felett rendelkezhet. A konfliktusok viszont normálisak ilyen idos korban az anyával. Meg kell harcolni a harcokat. A személyiségfejlődés része.
3/8 anonim válasza:
Hat, az en anyukam eleg regimodi volt sok helytelen elmelettel a szortelenitesrol, es probalt beleszolni, amikor en 15-16 eves voltam. De nem hagytam. Volt sajat zsebpenzem, ugyh abbol elmentem kozmetikushoz, meg vettem epilatort stb stb. Aztan egy ido utan belatta, h ez nem is olyan rossz. O nem volt az a tipus, aki adott magara korabban, en meg igen, igy nekem kellett megtanitanom par dologra. 2 occse volt, igy elegge fiusan neveltek ot is :) De sokat valtozott az evek alatt :)
4/8 anonim válasza:
nem. soha nem szólt bele,mert mi köze hozzá,meg nem is érdekelte.
23
5/8 anonim válasza:
Nem nevezném túl normálisnak.Mondjuk engem anya beszélt rá a gyantázásra.
6/8 anonim válasza:
Nem. Viszont az sem normális, ha egy 15-16 éves lány hagyja, hogy az anyja beleszóljon ilyesmibe.
18L, mondjuk ez nem tudom miért fontos
7/8 anonim válasza:
3-as válaszoló, kb. mintha az én anyámról írtál volna, pont ugyanezek jellemzők rá is. :D Csak én úgy 12 éves korom óta semmiféle beleszólást nem engedek az életembe, de akkoriban még ő is próbálkozott.
8/8 anonim válasza:
A lábam, karom meg a hónaljam borotválom.
A többi tabu, anyám hallani sem akar ezekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!